Kyla baldų gamintoja „Fitsout“ – tobulina ne tik technologijas

Nuolatinis darbo aplinkos tobulėjimas, besikeičiančios darbuotojų poreikių tendencijos ir aukščiausi darbuotojų skatinimo standartai – tai sprendimai, kuriuos turi apgalvoti kiekvienas darbdavys, siekdamas suburti aukščiausios kvalifikacijos komandą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 5:23 PM

Šiemet duris atversiantis pažangus baldų gamybos fabrikas „FITSOUT“ savo darbuotojams siūlo tapti socialiai atsakingos tarptautinės įmonės dalimi.

Daugiau nei 20 milijonų eurų investuojanti įmonė šiuo metu sutelkė dėmesį ne tik į fabriko statybas ir jo technologijų parką.

„FITSOUT“ išskirtinį dėmesį skiria būtent darbuotojams, jų darbo sąlygoms ir kvalifikacijos kėlimui, tobulėjimui, karjeros galimybėms.

„Mūsų įmonė yra ir bus geidžiamiausio tarptautinio darbdavio pavyzdys Lietuvos baldų gamybos pramonėje.

Žmogus mums yra didžiausia vertybė, todėl viskas – darbo aplinka, įmonės kultūra, įkvepiantys tarpusavio santykiai, bendradarbiavimo atmosfera sudaro nepriekaištingo darbo veiklos valdymo modelio visumą.

Ir toliau siekiame, kad visi darbuotojai jaustųsi oriai ir didžiuotųsi savo darbu“, – teigia „FITSOUT“ personalo direktorius Mindaugas Armalas.

Jo teigimu, darbo aplinka, aiškūs procesai, galiausiai aiškios užduotys ir tikslai yra bene svarbiausia darbuotojams.

Todėl beveik 20 tūkst. kvadratinių metrų dydžio fabrike diegiamos šiuolaikinės procesų valdymo sistemos, kurios garantuoja sklandų ir pilnavertį darbuotojų užimtumą, tvarkingas darbo vietas, aiškų darbo turinį ir, žinoma, malonią aplinką.

Įmonė tęsia savo srities profesionalų paieškas, kuriems darbas yra malonumas ir saviraiškos, pripažinimo bei teisingo įvertinimo pagrindas.

„Galiu tik užtikrinti – nė vienas darbuotojas įmonėje negaus minimalaus mėnesinio darbo užmokesčio“, – teigia „FITSOUT“ direktorius Jonas Stragis.

Pasak jo, kiekvienas darbuotojas ne tik gaus sutartą teisingą atlygį, bet ir turės galimybę kelti savo kvalifikaciją, tobulinti gebėjimus ir didžiuotis galėdamas prisidėti prie tarptautinės įmonės vystymo.

Individualaus dizaino, aukštos kokybės ir sudėtingų inžinerinių sprendimų baldus bei su tuo susijusias paslaugas didžiąja dalimi įmonė eksportuos.

„Visos „FITSOUT“ įmonės galimybės tarptautinėje rinkoje priklausys nuo pačių darbuotojų motyvacijos bei užsidegimo.

Įmonė dirba globaliai, todėl kiekvienas naujas darbuotojas prisideda prie jos įvaizdžio kūrimo visame pasaulyje.

Svarbiausia, mes nesiekiame eksportuoti pigios darbo jėgos.

Sudarome išskirtines sąlygas ir suteikiame pažangiausius įrankius, kad šalies profesionalai kurtų ir realizuotų nepriekaištingus, aukštos vertės produktus užsakovams visame pasaulyje ir tai darytų sėkmingai dirbdami Lietuvoje, savo šalyje“, – teigia įmonės direktorius J. Stragis.

Baldų fabrikas „FITSOUT“, planuojama, visa apimtimi gamybą pradės jau šiemet.

Pagal ilgalaikę įmonės strategiją iki 2022 metų „FITSOUT“ sukurs apie 800 naųjų darbo vietų ir įdarbins įvairių sričių profesionalus – aukščiausios kvalifikacijos fabriko darbuotojus, technologus, inžinierius, dizainerius ir kitus specialistus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.