Naujas rinkos žaidėjas, žadantis būti nenuobodus, sukurs 800 darbo vietų

Platforma ambicingiems ir kūrybingiems profesionalams dirbti naujų technologijų ir procesų valdymo srityje, auginant tarptautinį verslą. Šitaip naują fabriką apibūdino verslininkas Gediminas Žiemelis. Iiki 2022 metų jame planuojama sukurti 800 darbo vietų plačiam spektrui baldų pramonės specialistų.

 Baldų fabrikas „Fitsout“ visu pajėgumu gamybą pradeda jau šiemet.<br> Įmonės vizualizacija
 Baldų fabrikas „Fitsout“ visu pajėgumu gamybą pradeda jau šiemet.<br> Įmonės vizualizacija
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 26, 2018, 1:26 PM, atnaujinta Jun 26, 2018, 1:27 PM

Naujoms įmonėms sukviesti darbuotojus ir įrodyti išskirtinumą ne visuomet yra lengva. Vadovai turi nuspėti efektyvius personalo pritraukimo ir motyvavimo būdus. Naujas, aukštus pasaulinius standartus taikantis inovatyvių baldų gamintojas „Fitsout“ siūlo nestandartinius sprendimus ir į savo komandą kviečia aukščiausios kvalifikacijos savo sričių specialistus, kurie čia yra tinkamai įvertinami ir motyvuojami.

Tą pabrėžė ir Gediminas Žiemelis, vienas didžiausių investuotojų Lietuvoje ir vienas aktyviausių investuotojų aviacijos industrijoje įvairiose pasaulio valstybėse.

„Niekada neinvestuočiau į visiškai naują verslą Lietuvoje, kuris būtų tik pigios darbo jėgos išnaudojimo pagrindas. „Fitsout“ yra įmonė, kurioje didžiausia vertybė žmogus ir jo darbo turinys, skatinantis inovacijas ir siekį kurti didelės pridėtinės vertės produktą“, – teigė jis.

„Neketiname vilioti darbuotojų pigiomis trumpalaikėmis priemonėmis – stalo futbolu, nemokama kava darbovietėje ar galimybe avėti raudonus sportinius batelius. Kava privalo būti nemokama, o apranga – laisvai pasirenkama paties darbuotojo, tačiau tokie paviršutiniški dalykai jokiu būdu neturi būti populiariai eskaluojami ir suvokiami kaip įmonės išskirtinumas.

Priešingai, buriame stipriausią, kūrybišką ir savarankiškai mąstančių žmonių komandą, kuriai darbas tarp savo srities profesionalų kuriant aukšto lygio produktus ir yra didžiausia vertybė. Svarbiausia, kad kiekvienas komandos narys turėtų galimybę prisidėti prie įmonės augimo, matytų savo darbo rezultatus ir lygiuotųsi tik į aukščiausių standartų pasaulines kompanijas“, – pasakojo „Fitsout“ direktorius Jonas Stragis.

Tarptautinės kompanijos atstovai teigia, kad jos darbuotojai didžiuojasi dirbdami Lietuvoje, nes kuria lietuvišką produktą įdomų pasauliniu mastu ir gauna už tai orų atlygį. Todėl, be abejonės, didele dalimi tai prisideda prie paskatų emigruoti stabdymo, o drauge tampa išskirtiniu akstinu sugrįžti į Lietuvą jau išvykusiems uždarbiauti svetur.

„Kiekvienam darbuotojui čia yra suteiktos galimybės būti kūrybiškam, užsiimti mėgstama veikla ir mėgautis darbu. Jau dabar esame numatę būdus, kaip auginti talentus bei tobulėti profesine prasme visiems įmonės darbuotojams“, – teigė kompanijos personalo direktorius Mindaugas Armalas.

Baldų fabrikas „Fitsout“ visu pajėgumu gamybą pradeda jau šiemet.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.