Nyderlandų „Convious“ Lietuvoje atidaro mokslinių tyrimų centrą

 Nyderlandų informacinių technologijų (IT) bendrovė „Convious“ Vilniuje atidarys mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros centrą. Bendrovė jau ieško programinės įrangos inžinierių ir duomenų analitikų, o iki šių metų pabaigos tikimasi įdarbinti 30 žmonių.

 Mantas Katinas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Mantas Katinas<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2018, 11:43 AM

Užsienio investicijas šalyje skatinanti agentūra „Investuok Lietuvoje“ pranešė, jog įmonė Lietuvoje plėtos dirbtinį intelektą naudojančią platformą – ji pateikia individualius kainos pasiūlymus pirkėjams internetu. 

„Convious“ generalinis direktorius Camielis Kraanas sako, jog įmonė siūlys labai geras darbo sąlygas darbuotojams. 

„Siūlome ne tik konkurencingus atlyginimus, finansines ir kitas skatinimo priemones, bet ir kai ką, kas retai sutinkama darbo rinkoje – neribotos trukmės mokamas atostogas“, – pranešime spaudai cituojamas C. Kraanas.

„Investuok Lietuvoje“ vadovas Mantas Katinas teigia, kad „Convious“ sprendimas centrą kurti Lietuvoje rodo šalies galimybes vystyti tokią veiklą.

„Vakarų Europoje darosi vis sunkiau rasti puikių techninių žinių ir „minkštųjų“ įgūdžių turinčių programinės įrangos kūrėjų, tad tokių specialistų trūkumas jau virto galvos skausmu daugeliui bendrovių. Lietuvoje IT studijas nuolat baigia nauji specialistai, klesti technologijų sektorius, todėl šalis turi tai, ko reikia, kad pritrauktų inovacijas kuriančias bendroves iš viso pasaulio“, – pranešime spaudai teigė M. Katinas.

„Convious“ įsteigta 2016 metais, jos būstinė yra Amsterdame. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.