„Small Planet Airlines“ toliau „stringa“: praneša, kad keleiviai vėl lauks 8 valandas

Liepos 2 dieną vienam iš „Small Planet Airlines“ „Airbus 320“ lėktuvų patyrus gedimą Antalijos oro uoste, jis buvo pašalintas liepos 3 dienos rytą, pranešė „Small Planet Airlines“.

Aviakompanija numato, kad šiandien keleivių skrydžiai vėluos. Taip pat įspėja, kad teks laukti 8 valandas.<br>V.Balkūno nuotr.
Aviakompanija numato, kad šiandien keleivių skrydžiai vėluos. Taip pat įspėja, kad teks laukti 8 valandas.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 11:28 AM, atnaujinta Jul 3, 2018, 11:45 AM

Tiesa, nors kompanija sako panaudosianti du pakaitinius lėktuvus vykdyti skrydžius S5 3374 Rodas-Vilnius, S5 3605 Vilnius-Hurgada ir S5 3606 Hurgada-Vilnius, tačiau ypač intensyvaus sezono metu, liepos 3 dieną kai kurių skrydžių tvarkaraštis liks sutrikęs, kol visi lėktuvai bei įgulos grįš į numatytas bazes.

Kaip teigė spaudos pranešime, „Small Planet Airlines“ atsiprašo visų keleivių dėl kilusių nepatogumų.

Pasak kompanijos, didžiausių nepatogumų liepos 3 d. patirs skrydžio S5 3643 Vilnius-Burgasas keleiviai, kurių išvykimas bus atidėtas aštuonioms valandoms, iki 15 val. 35 min. Šio skrydžio keleiviams oro uoste bus suteikiama rūpyba ir maitinimas.

Į lrytas.lt besikreipusi skaitytoja piktinosi tokiu aviakompanijos neatsakingumu.

„Pačios didžiausios žmogaus vertybės – laikas, laisvė ir sveikata. Ši kompanija iš žmonių visą tai atima ir „įkala“ didžiulį stresą“, – piktinosi skaitytoja.

Kaip teigė kompanija, keli kiti skrydžiai susidurs su mažesniais vėlavimais. Skrydis S5 3643 Burgasas-Vilnius vėluos 1 val. 50 min, skrydžiai S5 3605 Vilnius-Hurgada ir S5 3606 Hurgada-Vilnius po 2 val. 25 min.

Išplatintoje informacijoje rašoma, kad keleiviai turėtų sekti informaciją oro uostuose.

Kiti liepos 3 dienos skrydžiai iš Vilniaus į Gazipašą ir atgal, iš Vilniaus į Barseloną ir atgal, iš Vilniaus į Antaliją ir atgal, iš Vilniaus į Heraklioną ir atgal vyks pagal numatytą tvarkaraštį.

„Small Planet Airlines“ atsiprašo keleivių, kurie susidurs su nepatogumais dėl vėlavusių skrydžių. Aviakompanija skiria absoliutų prioritetą skrydžių saugai, o esant skrydžių vėlavimams teikia rūpybą keleiviams", - buvo rašoma kompanijos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.