N. Numavičiaus šeimos biuras Lietuvoje nutraukia veiklą

Lietuvos verslininko ir investuotojo Nerijaus Numavičiaus 100 proc. kontroliuojamas holdingas Nyderlanduose „Metodika B. V.“ nuo šiol atliks ir šeimos biuro funkcijas, kurias iki šiol vykdė „Talka LT“. Holdingui Nyderlanduose vadovaus Nerijus Maknevičius, iki šiol ėjęs Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ direktoriaus pareigas.

 Holdingui Nyderlanduose vadovaus Nerijus Maknevičius, iki šiol ėjęs Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ direktoriaus pareigas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
 Holdingui Nyderlanduose vadovaus Nerijus Maknevičius, iki šiol ėjęs Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ direktoriaus pareigas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2018, 11:05 AM, atnaujinta Jul 3, 2018, 12:03 PM

2013 m. Nyderlanduose įsteigta „Metodika B.V.“ netiesiogiai kontroliuoja „Vilniaus prekybą“ bei „NDX energiją“.

„Aiškaus ir apibrėžto šeimos biuro veiklos modelio pasaulyje nėra, todėl kiekvienas šeimos biuras yra pritaikomas konkrečios šeimos poreikiams. Nyderlanduose jau ne vienerius metus veikia p. Numavičiaus kontroliuojamas holdingas „Metodika B.V.“, po kuriuo yra esminiai su p. Numavičiumi susiję verslai, ši jurisdikcija yra mums gerai pažįstama, todėl „Metodikoje“ šalia holdingo veiklos pridurti šeimos biuro funkcijas yra paprasčiau ir efektyviau nei turėti atskirą šeimos biurą Lietuvoje. Nyderlanduose naujai kuriamas šeimos biuras bus atsakingas už su p. Numavičiaus asmeniniu turtu susijusios informacijos srautų valdymą, taip pat teiks konsultacijas gerovės perdavimo planavimo, rizikų valdymo, teisiniais ir kitais klausimais“, – teigia Nerijus Maknevičius, „Metodika B.V.“ vadovas.

Šeimos biuras Lietuvoje „Talka LT“ savo veiklą nutraukia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.