Prie gyvybės draudimo bendrovės vairo – naujas veidas

Gyvybės draudimo bendrovės „Bonum Publicum” vadovo pareigas šią savaitę pradėjo eiti Saulius Jokubaitis.

„Bonum Publicum“ vadovas S.Jokubaitis.<br>„Bonum Publicum“ nuotr.
„Bonum Publicum“ vadovas S.Jokubaitis.<br>„Bonum Publicum“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2018, 11:12 AM

„Draudimo rinka Lietuvoje paskutinius metus buvo pakankamai dinamiška. Tai suteikia geras perspektyvas bendrovės „Bonum Publicum“ vystymuisi. Tarp svarbiausių tikslų sau, kaip naujajam bendrovės vadovui matau tolesnį sėkmingai veikiančios bendrovės auginimą, prisitaikymą prie besikeičiančios reguliacinės aplinkos ir stipresnį integravimą į Šiaulių banko grupę“, – sakė S.Jokubaitis.

Pastaruosius 18 metų S.Jokubaitis dirbo vadovaujančiose pareigose ERGO draudimo bendrovėse Baltijos šalyse – buvo gyvybės ir ne gyvybės draudimo bendrovių valdybos narys bei Lietuvos padalinio vadovas.

Draudimo srityje S.Jokubaitis dirba nuo 1993 m. Per savo karjerą S.Jokubaitis buvo atsakingas už verslo vystymą trijose Baltijos šalyse, produktų kūrimą, kainodarą, pelningumą, rizikos prisiėmimą ir kitas sritis.

2000-aisiais įsteigta gyvybės draudimo bendrovė „Bonum Publicum“ yra Šiaulių banko įmonių grupės dalis. 100 proc. „Bonum Publicum“ akcijų valdo Šiaulių bankas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.