Netrukus „Lidl“ atidarys dar vieną parduotuvę, tame pačiame mieste numatyta dar plėstis

Prekybos tinklo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta naujienų portalui JP patvirtino, kad naujoji „Lidl“ parduotuvė pirkėjus į atidarymą pakvies jau greitai.

L.Varanausko, G.Balčiūno, V.Bieliūno nuotr. 
L.Varanausko, G.Balčiūno, V.Bieliūno nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Raimonda Mikučionytė, jp.lt

Aug 17, 2018, 2:36 PM, atnaujinta Aug 17, 2018, 2:38 PM

Panevėžyje rugsėjo pirmomis dienomis turėtų būti atidarytas bendrovei „Lidl Lietuva“ priklausantis prekybos centras. Parduotuvė duris atvers Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje.

Tai jau bus antroji Aukštaitijos sostinėje „Lidl“ parduotuvė. Pirmoji parduotuvė jau veikia netoli „Cido“ arenos.

Atidarymas – ne už kalnų

„Atidarymas jau greitai, ne už kalnų. Tikslios datos pasakyti negaliu. Turime taisyklę – savaitę iki oficialaus atidarymo informuoti visuomenę, kada bus atidaryta parduotuvė. Nesinori iš anksto kalbėti apie parduotuvės atidarymą. Kai jau žinosime konkrečią datą, ji ir bus prieš savaitę paskelbta“, – informavo atstovas spaudai.

Naujas prekybos centras, priklausantis bendrovei „Lidl Lietuva“, baigiamas įrengti Beržų-J. Basanavičiaus gatvių sankirtoje.

Čia anksčiau stovėjo bendrovės „Panevėžio autobusų parkas“ administracijos pastatas. Tačiau jis buvo parduotas bendrovei „Lidl Lietuva“ ir, nugriovus pastatą, pastatyta „Lidl“ parduotuvė.

Gali būti ir trečia parduotuvė

Panevėžyje pradėta kalbėti ir apie trečiosios „Lidl“ parduotuvės statybas. Dar šių metų pradžioje kalbėta, kad prekybos centrą norėta statyti Smėlynės-Varpo gatvių sankirtoje, bet dabar aiškėja, kad bendrovė „Lidl Lietuva“ suderėjo dėl sklypo pirkimo Smėlynės g. 112 adresu.

Naujienų portalo JP žiniomis, derybos dėl sklypo Smėlynės g. 112 vyko su panevėžiečiu verslininku Algirdu Kuklieriumi.

Jis dar vasaros pradžioje portalui tvirtino, kad derybos vyksta ir tuomet pakalbintas aiškino:

„Kad planuoja pirkti „Lidl“, tikrai. Jie derina detaliuosius planus su Panevėžio miesto savivaldybe. Be to, „Lidl“ domina ne tik man priklausantis sklypas, bet dar 2-3 esantys šalia. Juk prekybos centras užima nemažą plotą, todėl ir sklypas turi būti pakankamo dydžio.“

Turi šešis sklypus

Naujienų portalo JP žiniomis, bendrovė „Lidl Lietuva“ Panevėžyje turi nusipirkusi šešis žemės sklypus.

Viename – Kosmonautų g. 14 – jau stovi „Lidl“ parduotuvė, antrame – J. Basanavičiaus g. 67 – jau greitai bus baigtos statybos.

Dar trys sklypai yra Klaipėdos g. 109 ir 142B ir Smėlynės-Varpo gatvių sankirtoje ir šeštas sklypas būtų Smėlynės g. 112.

.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?