Po rekonstrukcijos atidaroma didžiausia šalyje „Elektromarkt“ parduotuvė

2018 m. rugpjūčio 25 d. 11:50
Šeštadienį po rekonstrukcijos atidaroma didžiausia Lietuvoje buitinės technikos ir elektronikos „Elektromarkt“ parduotuvė, esanti Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis".
Daugiau nuotraukų (1)
Anot pranešimo, pirkėjai po rekonstrukcijos ras daugiau naujų prekių kategorijų ir smarkiai praplėstą asortimentą. Parduotuvės plotas nuo šiol sieks daugiau nei 3 tūkst. kv. metrų.
Į šios parduotuvės pertvarkymą tinklas investavo beveik 0,5 mln. eurų. Dar tiek pat iki metų galo numatyta investuoti ir į kitų didžiuosiuose Lietuvos miestuose esančių parduotuvių atnaujinimą.
„Kaip ir pažangiausios elektronikos parduotuvės visoje Europoje, tampame vis labiau orientuoti į visos šeimos poreikius. Taip pat daug dėmesio ir toliau skiriame išmanumui bei inovacijoms: parduotuvėse nuolat ir operatyviai pristatomos svarbiausios pasaulio rinkose technologijų naujovės“, – pranešime cituojamas bendrovės „GV Group“, valdančios „Elektromarkt“ tinklo parduotuves, direktorius Tomas Čivilis.
Didžiausia „Elektromarkt“ parduotuvė Lietuvoje buvo atnaujinama bendradarbiaujant su Italijos projektavimo ir konsultavimo įmone „Micar“ ir italų architektu Francescu Caragiulu.
parduotuvėbuitinė technika^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.