„Luxair“ patikėjo „Boeing 737NG“ orlaivių parko remontą įmonei „FL Technics“

Tarptautinė orlaivių techninės priežiūros, remonto ir aptarnavimo paslaugų teikimo įmonė „FL Technics“, priklausanti didžiausiai Centrinės ir Rytų Europos aviacijos paslaugų grupei „Avia Solutions Group“, pasirašė sutartį dėl ilgalaikio bendradarbiavimo su nacionalinėmis Liuksemburgo Didžiosios Hercogystės avialinijomis „Luxair“.

 „FL Technics“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas.
 „FL Technics“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas.
  „FL Technics“ aptarnaus visus „Luxair“ flotilės „Boeing 737 NG“.
  „FL Technics“ aptarnaus visus „Luxair“ flotilės „Boeing 737 NG“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-09-06 17:13

Pagal pasirašytą sutartį „FL Technics“ aptarnaus visus „Luxair“ flotilės „Boeing 737 NG“ šeimos orlaivius. Pirmasis lėktuvas į „FL Technics“ angarą Kaune atskris jau šių metų lapkričio pradžioje. Netrukus po to į Lietuvą remonto ir priežiūros darbams bus atskraidinti dar du „Boeing“.

„Mums prireikė daug laiko ir kantrybės, kol galiausiai pakeitėme seną orlaivių priežiūros gamybos organizavimo tvarką į naują, LEAN sistema pagrįstą modelį, kuris yra įprastas šiuolaikinėms MRO organizacijoms. Tik tokiu atveju galėjome tikėtis dėmesio iš Vakarų Europos klientų. Prieš pusę metų „Luxair“ išbandė mūsų paslaugas duodami sutvarkyti 3 lėktuvus, o dabar patikėjo visą „Boeing 737 NG“ flotilę. Džiaugiamės ir dirbsim“, – sakė „FL Technics“ generalinis direktorius Žilvinas Lapinskas.

„Po įvairių pokyčių mūsų kompanijos struktūroje ir sprendimo plėsti „Boeing 737 NG“ parką, iš naujo įvertinome savo galimybes ir poreikį technologiniams sprendimams bei periodinei orlaivių apžiūrai“, – sakė inžinerijos ir planavimo vadovas Nitulescu Cristian Alexandru. „Pastaraisiais metais teko tvarkyti lėktuvus įvairiose kompanijose ir „FL Technics“ išsiskyrė savo profesionalumu, puikiu orlaivių tipo išmanymu ir nepriekaištingu bendravimu su klientais. Tikime, kad mūsų partnerystė bus visiškai sėkminga ir naudinga abiem pusėms“.

Apie „FL Technics“:

„FL Technics“ yra tarptautinė orlaivių techninės priežiūros, remonto ir aptarnavimo (MRO) paslaugų tiekėja. Įmonės veiklos kryptis sudaro operatyvioji ir periodinė orlaivių priežiūra, orlaivių komponentų ir atsarginių dalių tiekimas, variklių remontas, orlaivių inžinerinis palaikymas, techniniai mokymai. Įmonėje dirba per 1200 darbuotojų angaruose ir biuruose Vilniuje, Kaune (Lietuva), Londone (Jungtinė Karalystė), Džakartoje (Indonezija), Bankoke (Tailande) bei operatyvinės priežiūros stotyse visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.