Didžiausias NT agentūrų tinklas „Capital” stiprina pajėgas

Pokyčiai nekilnojamojo turto rinkoje - lyderio pozicijas įtvirtino agentūrų tinklas „Capital”. Prie jo prisijungė nuo „Remax” tinklo atskilęs didžiausias biuras, kuriam šešerius metus vadovavo Justinas Vaitiekus.  Naujasis biuras vadinasi „Capital 300”, o jame darbuojasi beveik visa ankstesnė jo komanda ir nauji specialistai. 

 Asmeninio archyvo nuotr.
 Asmeninio archyvo nuotr.
 J.Vaitiekus.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 J.Vaitiekus.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
  Dmitrij Semionov.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
  Dmitrij Semionov.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 12, 2018, 5:06 PM

„Gerbiu „Capital” už tai, kad čia vis diegiamos inovacijos, o žmonės nuolat mokosi. Pažįstu čia dirbančių labai patyrusių ir patikimų brokerių. Visas agentūrų tinklas išsiskiria darbo kultūra - profesionalumu, kokybe. Man visa tai labai artima. NT srityje dirbu 11 metų, tačiau niekada nestoviu vietoje ir noriu mokytis iš geriausiųjų”, - sakė prie „Capital” neseniai prisijungęs J. Vaitiekus. 

NT agentūrų „Capital” tinklas nuosekliai auga pastaruosius penkerius metus. Šiuo metu čia dirba apie 350 brokerių. Tačiau „Capital” jau porą metų teikia ir kitas paslaugas, kurios aktualios perkant ar parduodant NT - turto vertinimo, apdailos, matininkų, draudimo, kredito. Tad iš viso tinkle dirba daugiau nei 600 žmonių. Jo vadovas Dmitrij Semionov sako, kad sėkmę ir augimą lemia įsiklausymas į rinkos poreikius bei prisitaikymas prie jų.

„Nuolat diegiame IT naujoves, kurios palengvina ir paspartina darbą. Reguliariai rengiame mokymus ir seminarus savo darbuotojams. Siekiame, kad visą Lietuvą apimančiame tinkle žmonės nejaustų atstumo vienas nuo kito, tad pasitelkę naujausius technologinius sprendimus stengiamės dirbti kartu ir aktyviai bendradarbiauti. Dėl to laimi mūsų klientai - galime greitai surasti ir pasiūlyti jiems tinkamiausią sprendimą”, - teigė D. Semionov.

Iki metų pabaigos prie „Capital” taip pat prisijungs architektai, dizaineriai, teisininkai ir vystytojai.

„Žmonės taupo laiką, o kartu ir pinigus. Labiau apsimoka visas paslaugas gauti iš vienų rankų. Turime daugelį reikalingų specialistų, todėl galime tiesiogiai pasiūlyti jų paslaugas, o kartu ir geriausią kainą. Taip sutrumpėja ir sandorių procesas. Įsitikinome, kad modelis, pagal kurį dirbame, veikia geriausiai ir kol kas jo keisti neketiname. Mūsų planuose tik veiklos plėtra ir naujovių diegimas”, - kalbėjo D. Semionov.

D. Semionov pridūrė, kad praėjusią vasarą „Capital” gerino tarpininkavimo veiklos rekordus. Vien rugpjūtį pasirašyta daugiau nei 700 sutarčių. Birželį apyvarta perkopė 700 tūkst. eurų, o vienam brokeriui buvo išmokėta vidutiniškai 2 tūkst. eurų komisinių.  2017 metais „Capital” iš tarpininkavimo veiklos uždirbo daugiau nei 5,5 mln. eurų, pardavė turto už 211 mln. eurų, turėjo iš viso apie 500 darbuotojų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.