„Instagram“ pasaulyje – svarbios permainos

Pirmadienį „Instagram“ pranešė, kad bendrovės steigėjai – 34-erių metų vykdomasis direktorius Kevinas Systromas ir 32-ejų metų vyriausiasis techninis pareigūnas Mike'as Kriegeris – atsistatydino, pateikę gana miglotus tokio žingsnio motyvus, informuoja „Reuters“.

„Instagram“ bendrovėje – svarbios permainos. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
„Instagram“ bendrovėje – svarbios permainos. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2018, 6:22 PM

Facebook Inc“ priklausančios bendrovės vadovai paliko savo postą praėjus keliems mėnesiams po Jano Koumo, vieno iš „WhatsApp“, taip pat priklausančio „Facebook“, įkūrėjų atsistatydinimo.

K.Systromas pirmadienį savo interneto dienoraštyje įrašė, kad jis ir M.Kriegeris planavo padaryti pertrauką ir iš naujo atskleisti savyje „smalsumą ir kūrybingumą“.

Pranešimas apie „Instagram“ steigėjų pasitraukimą nuskambėjo po kilusių nesutarimų su „Facebook“ vadovu Marku Zuckerbergu dėl tolesnės „Instagram“ plėtros, informuoja naujienų agentūra „Bloomberg“.

Socialinis tinklas „Facebook“ įsigijo „Instagram“ 2012 metais už milijardą JAV dolerių pinigais ir akcijomis. „Instagram“ turi daugiau nei milijardą vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.