Kelionių agentus skatins pasitempti: prasideda geriausiojo rinkimai

Pasibaigus vasaros atostogų bumui kelionių organizatoriams ir agentams intensyvus darbas tik prasideda – ruošiamasi naujam sezonui. Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ kviečia trumpam stabtelėti ir pačius keliautojus, ir kelionių agentus – antrus metus iš eilės skelbiami „Geriausio kelionių agento“ rinkimai, kurie šiemet vyks ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse.

 Praėjusiais metais „Lietuvos kelionių agento“ rinkimuose keliautojai nominavo beveik 400  kelionių agentų.
 Praėjusiais metais „Lietuvos kelionių agento“ rinkimuose keliautojai nominavo beveik 400  kelionių agentų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 11:18 AM, atnaujinta Sep 28, 2018, 11:19 AM

„Kelionių agentai rūpinasi kitų žmonių atostogomis, galima sakyti, jie ištisus metus keliauja su kiekvienu klientu – jo džiaugsmais, pageidavimais, rūpesčiais. Šiais rinkimais siekiame atkreipti dėmesį į agento profesijos svarbą, paviešinti sėkmės istorijas“, – sako Kristina Prieskienytė, vieno iš kelionių organizatorių pardavimų vadovė.

Rinkimuose balsuoti kviečiami patys keliautojai – jie turi nurodyt agento vardą, pavardę, agentūros pavadinimą ir trumpai aprašyti savo asmeninę patirtį, kelionių įspūdžius, kodėl būtent šis agentas nusipelno laimėti rinkimus.

Praėjusiais metais „Lietuvos kelionių agento“ rinkimuose keliautojai nominavo beveik 400  kelionių agentų, o nugalėtoja tapo šešiolika metų kelionių agente dirbanti Irena Šerpytienė, „Etuna 100 kelionių“ agentūros vyriausioji vadybininkė.

Geriausiosios vardą ji pelnė siekdama patenkinti individualius poilsiautojų poreikius ir nuolat padėdama jiems išsirinkti savo svajonių atostogas.

Keliautojų išskiriamos svarbiausios kelionių agento savybės yra gebėjimas sudominti, patarti ir suprasti keliautojo poreikius ir lūkesčius. Neužtenka vien žinoti visų agentūroje parduodamų kelionių pasiūlymų, bet svarbu duoti ir asmenine patirtimi grįstų patarimų. Geras kelionių agentas privalo pats turėti aistrą kelionėms, nuoširdžiai domėtis besikreipiančiu klientu.

Šiuo metu „Kidy Tour“ bendradarbiauja su daugiau nei 180 kelionių agentūrų, kuriose kasdien dirba šimtai kelionių agentų. Balsuoti už agentus bus galima iki lapkričio 22 d. adresu: https://www.kidytour.lt/kelioniu-agento-rinkimai/. Geriausias kelionių agentas bus skelbiamas lapkričio 23 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.