Siūlo išmesti žirkles – prekių etiketes karpys kitaip

Visoje vakarų Europoje yra taikomas mobilus kainų spausdinimas mažmeninės prekybos įmonėse. Tačiau Lietuvoje vis dar naudojamos senos priemonės – staliniais spausdintuvais spausdinamos etiketės, karpomos darbuotojų, taikant nuolaidas kainos lentynose keičiamos kiekvieną dieną. Internete vis pasirodo klientų nuotraukų iš prekybos centrų, kur kainos yra neteisingos ar ne vietoje.

Taip atrodo elektroninės kainos – Islandijos prekybos centre.<br> A.Srėbalienės nuotr. 
Taip atrodo elektroninės kainos – Islandijos prekybos centre.<br> A.Srėbalienės nuotr. 
 Mobilus etikečių spausdintuvas iš karto reaguoja ir įspėja apie naujas kainas prekybos centre.
 Mobilus etikečių spausdintuvas iš karto reaguoja ir įspėja apie naujas kainas prekybos centre.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 28, 2018, 2:41 PM

Lietuvos programuotojai mažmeninės prekybos tinklams jau pristato lokalų sprendimą, kuris taupo laiką, minimalizuoja klaidų skaičių, yra unikalus ir optimizuoja darbą. Šiuo mobiliu etikečių spausdinimo sprendimu, sukurtu Lietuvoje, jau domisi ir kaimyninių šalių mažmenininkai.

Vienintelis Lietuvoje prekybos centras, naudojantis šį sprendimą, tikina, kad procesas sutrumpėjo kelias dešimtis kartų, klaidų visiškai nepasitaiko, kainos prekybos centre atrodo estetiškai ir viską galima valdyti nuotoliniu būdu keliant naujas kainas į sistemą. Mobilus etikečių spausdintuvas iš karto reaguoja ir įspėja apie naujas kainas prekybos centre.

Lietuva stengiasi neatsilikti nuo vakarų Europos, inovatyvius mūsų programuotojų sukuriamus sprendimus taiko ir kitos šalys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.