„Knygos.lt“ plėtra Vilniuje – atidarė knygyną miesto centre

Internetinė knygų prekybos platforma „Knygos.lt“ tęsia plėtrą Lietuvoje. Duris atvėrė antrasis kompanijos knygynas Vilniuje.

„Knygos.lt“ investicijos į naująjį knygyną siekia 100 tūkst. eurų.<br>D.Umbraso nuotr.
„Knygos.lt“ investicijos į naująjį knygyną siekia 100 tūkst. eurų.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2018, 2:20 PM

Antrasis „Knygos.lt“ knygynas Vilniuje atidaromas miesto centre – Vilniaus g. 9. Erdvios, 110 kv. m. ploto, knygų parduotuvės vieta pasirinkta neatsitiktinai – centrinė miesto dalis patraukli ir knygynams ir knygų mėgėjams.

„Knygos.lt“ investicijos į naująjį knygyną siekia 100 tūkst. eurų.

„Vilniaus centras domino mus nuo pat veiklos pradžios. Naująjį knygyną atidarę patogioje miesto vietoje, tikimės dar didesnio susidomėjimo, ypač vertinant rinkos susidomėjimą mažmenine prekyba.

Antrajame knygyno projekte dar labiau orientavomės į skaitytojų lūkesčius bei įpročius – įrengėme daugiau vietų prisėsti, pavartyti knygas, jas patogiai išsirinkti mėgaujantis kava“, – sako „Knygos.lt“ vadovas Dovydas Pauliukonis.

Pasak D. Pauliukonio, kompanija mažmeninėje prekyboje mato didžiulį potencialą ir siekia per metus atidaryti bent po vieną knygyną. Šiandien sostinėje jų yra du – pirmasis „Knygos.lt“ knygynas prieš kiek mažiau nei metus atidarytas „Ogmios“ mieste. Vadovas atskleidžia, kad artimiausiuose planuose ir knygynas Kaune.

Knygos kaina – internetinė

Naujajame „Knygos.lt“ knygyne, kaip ir pirmajame, kainos liks tokios pat, kaip ir internete. Pirkėjai čia neras užklijuotų ar surašytų kainų – jas skaitytojai galės pasitikrinti specialia mobiliąja programėle arba knygyne esančiais skaitytuvais.

Kaip ir internetinėje parduotuvėje kainos kis realiu laiku – akcijai prasidėjus internete, automatiškai atpigs ir knyga knygyne. Taip pat, atsižvelgiant į skaitytojų poreikius ir knygų populiarumą, knygynuose kiekvieną dieną papildomas asortimentas.

Tiesa, skaitytojams, neradusiems ieškomos knygos knygyne ir užsisakiusiems ją „Knygos.lt“ internetinėje parduotuvėje, už pristatymą mokėti nereikės, nes knygynas veiks ir kaip dar viena prekių atsiėmimo vieta perkantiems internetu.

Skaitytojų diktuojamos tendencijos

„Knygos.lt“ vadovas pastebi, kad lietuviai knygas mėgsta pirkti tiek internetu, tiek ir fizinėse parduotuvėse, kur gali jas pasklaidyti ir tuomet galutinai apsispręsti dėl pirkinio.

„Siekiame, kad klientas turėtų iš ko pasirinkti ir jam nereikėtų rinktis tarp to, kas patogiau, ir kas – pigiau. Todėl atsižvelgdami į klientų poreikius matome, kad apsiriboti vien internetu nereikia, ypač jeigu galime savo klientams pasiūlyti tokias pačias kainas ir internetiniame, ir fiziniame knygyne.

Skaitytojų ir rinkos diktuojamos tendencijos sufleruoja, kad mums tinkamiausias būdas yra vadinamoji omnikanalinė prekyba, apjungianti įvairius pardavimo kanalus“, – sako D. Pauliukonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.