Lyg užkeikta – Šiaulių vargams pramonės parke galo nematyti

Investuotojų Šiaulių pramoniniame parke sunkiai randanti miesto savivaldybė pirmadienį paskelbė investuotojų atrankos ir valstybinės žemės sklypų nuomos ne aukciono būdu Šiaulių pramoniniame parke konkursą, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Šiaulių pramonės parkas pradėjo veikti 2008 metais.<br>G.Šiupario nuotr.
Šiaulių pramonės parkas pradėjo veikti 2008 metais.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2018, 8:53 AM, atnaujinta Nov 7, 2018, 10:00 AM

Potencialiems investuotojams iš viso siūlomi penki sklypai: trys P.Motiekaičio gatvėje, po vieną – Dubijos ir Pročiūnų gatvėse.

2008 metais veikti pradėjusiame Šiaulių pramonės parke investuotojams jau yra išnuomota 11 sklypų, dar trys šiuo metu formuojami. Tačiau rasti investuotojų ir dabartiniams 5 laisviems sklypams Šiaulių savivaldybei sekasi sunkiai.

Šiuos sklypus nesėkmingai buvo bandyta išnuomoti rugpjūčio mėnesį, tačiau liepą savivaldybei pavyko išnuomoti du pramonės parko sklypus, kuriuose nusprendė kurtis dvi vietos bendrovės – „Nostrada“ ir „Metmega“.

Savivaldybė naujų potencialių investuotojų paraiškų lauks iki šių metų pabaigos, o įvertinti juos žada iki kitų metų vasario.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.