Žurnalistas R. Staselis dirbs Nacionalinės Lietuvos energetikos asociacijos ekspertu

Didžiausias šalies energetikos įmones vienijančioje Nacionalinėje Lietuvos energetikos asociacijoje (toliau – NLEA) dirbti pradeda energetikos sektoriaus temų profesionalas Rytas Staselis. Ilgametę žurnalisto ir redaktoriaus darbo patirtį turintis R. Staselis nuo šiol NLEA vardu dalinsis ekspertinėmis įžvalgomis ir komentarais aktualiausiomis energetikos sektoriaus temomis iš Lietuvos bei užsienio.

 Naujasis NLEA ekspertas R. Staselis analizuos Lietuvos ir tarptautines energetikos sektoriaus naujienas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
 Naujasis NLEA ekspertas R. Staselis analizuos Lietuvos ir tarptautines energetikos sektoriaus naujienas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 19, 2018, 1:45 PM

Naujasis NLEA ekspertas analizuos Lietuvos ir tarptautines energetikos sektoriaus naujienas, NLEA narių vykdomus projektus, prisidės rengiant elektros ir dujų rinkos apžvalgas, teiks komentarus žiniasklaidą dominančiais su energetika susijusiais klausimais. 

„Energetika yra ant transformacijos slenksčio. Dekarbonizacija, atsinaujinančių išteklių plėtra, paskirstytoji gamyba, išmanumas, rinkos liberalizavimas ir daugelis kitų energetikos sektoriuje vykstančių procesų ne tik atneša daugybę įdomių galimybių, bet ir kelia iššūkių. Tikimės, kad prie NLEA prisijungęs vienas profesionaliausių energetikos ekspertų padės šias temas dar paprasčiau ir aiškiau pristatyti visiems rinkos dalyviams bei vartotojams, kad į naują energetikos amžių visi žengtume su reikiamu žinių bagažu“, – sako NLEA tarybos pirmininkas ir prezidentas Rolandas Zukas.

„Energetikos temomis aktyviai domiuosi jau daugelį metų. Darbas NLEA padės sukauptas žinias dar geriau įprasminti, papildyti ir suteiks daugiau galimybių jomis plačiau dalintis“, – sako NLEA ekspertas R. Staselis.

Lietuvoje veikiančias elektros gamybos, perdavimo, skirstymo ir tiekimo įmones bei jų dukterines bendroves vienijanti NLEA siekia, kad jos skelbiama kokybiška informacija pasiektų kuo didesnį energetikos specialistų ir vartotojų ratą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.