„Aprangos“ grupė Vilniuje atidaro dvi naujas parduotuves

Ketvirtadienį „Aprangos“ grupė pranešė Vilniuje atidaranti pirmąsias Lietuvoje „Sandro“ ir „Maje“ parduotuves. Kaip skelbiama, abi parduotuvės įsikūrs kaiminystėje, išskirtinėse patalpose, Didžiojoje g., taip dar labiau sustiprindamos Vilniaus senamiestyje veikiančią prabangos parduotuvių zoną.

Į abi parduotuves „Aprangos“ grupė investavo beveik 300 tūkst. eurų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Į abi parduotuves „Aprangos“ grupė investavo beveik 300 tūkst. eurų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2018, 2:51 PM

Į abi parduotuves „Aprangos“ grupė investavo beveik 300 tūkst. eurų.

115 kv. m. „Sandro“ ir daugiau nei 100 kv. m. „Maje“ parduotuvės atidarytos pagal franšizės kontraktą su Prancūzijos kompanija „SMCP“. Parduotuvių interjerams parinktos ypatingos detalės ne tik kuria prabangią atmosferą, bet ir tobulai atspindi tiek „Sandro“, tiek „Maje“ mados namų estetiką.

„Aprangos“ grupė su „SMCP“ grupe bendradarbiauja nuo 2016 m., kuomet pagal franšizės kontraktą buvo atidarytos „Sandro“ ir „Maje“ parduotuvės Rygoje.

Šiuo metu “Aprangos” grupė Baltijos šalyse valdo 184 parduotuvių tinklą: 112 – Lietuvoje, 43 – Latvijoje ir 29 – Estijoje. Per artimiausią mėnesį „Aprangos“ grupė atidarys dar dvi parduotuves prekybos centre „Ozas“: naujausios koncepcijos „Pull&Bear“ bus atidaryta šiandien, o „Stradivarius“ parduotuvė duris atvers gruodžio viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.