„Juodąjį penktadienį“ keičia „Kibernetinis pirmadienis“: ar lietuviai jau užsikrėtė šia tradicija?

Prieš maždaug dešimtmetį atsiradęs „Kibernetinis pirmadienis“ sulaukia didelio pirkėjų dėmesio, nors šiek tiek ir nusileidžia „Juodojo penktadienio“ pardavimų mastui. Analizuojant JAV pardavimų duomenis, pastebėta, kad yra tam tikros prekės, kurias per „Kibernetinį pirmadienį“ pirkti apsimoka labiausiai.

Analizuojant JAV pardavimų duomenis, pastebėta, kad yra tam tikros prekės, kurias per „Kibernetinį pirmadienį“ pirkti apsimoka labiausiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Analizuojant JAV pardavimų duomenis, pastebėta, kad yra tam tikros prekės, kurias per „Kibernetinį pirmadienį“ pirkti apsimoka labiausiai.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt

Nov 26, 2018, 12:17 PM

LRT radijo laidos „PIN kodas“ žurnalisto Mindaugo Aušros teigimu, kalbant apie JAV duomenis, nors nuolaidos nėra tokios didelės kaip per „Juodąjį penktadienį“, „Kibernetinį pirmadienį“ labiausiai apsimoka įsigyti televizorius ir lėktuvų bilietus – jų nuolaidos didžiausios.

Anot žurnalisto, praėjusiais metais šią dieną internetu JAV apsipirko 81 mln. žmonių – daugiau nei per „Juodąjį penktadienį“, matoma tendencija, kad žmonių išlaidos vis labiau auga.

„Šie skaičiai atspindi JAV tendencijas, bet jos rodo ir bendrą pasaulio tendenciją, kad visa tai yra augantis procesas ir vis daugiau žmonių dalyvauja „Kibernetiniame pirmadienyje“, vis daugiau išleidžia“, – sako M. Aušra.

Pasak jo, Lietuvoje tikrai dar ne visos elektroninės parduotuvės dalyvauja „Kibernetiniame pirmadienyje“, tačiau kai kurios, tai jau išbandžiusios, pastebi gerokai išaugusią prekybą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.