„Small Planet Airlines“ apie įmonės planus: Lietuvoje ketina išsaugoti per 200 darbo vietų

Pirmadienį vakare „Small Planet Airlines“ išplatino pranešimą, kuriame buvo teigiama, kad įmonė tęsdama pertvarkas ir restruktūrizacijos procesą pateikė Civilinės aviacijos administracijos Oro susisiekimo licencijavimo komisijai veiklos planus ir finansinius duomenis bei prognozes.

Įgyvendindama restruktūrizaciją „Small Planet Airlines“  ketina išsaugoti daugiau nei 200 darbo vietų Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Įgyvendindama restruktūrizaciją „Small Planet Airlines“  ketina išsaugoti daugiau nei 200 darbo vietų Lietuvoje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 26, 2018, 5:51 PM

„Planuose numatyta, kad aviakompanija dėl restruktūrizacijos proceso ir papildomų investicijų ketina išsaugoti pelningą veiklą Lietuvoje“, – buvo rašoma pranešime.

Kaip teigiama, praėjusią savaitę taip pat buvo pasirašytas ketinimų protokolas dėl naujų investicijų į aviakompaniją.

„Small Planet Airlines“ UAB sėkmingai vykdo pertvarkas, ruošdamasi restruktūrizacijai. Bendrovė sumažino darbuotojų skaičių, tam tikrose srityse visai nelikus paslaugų, teikiamų grupės Lenkijos ir Vokietijos bendrovėms. Įgyvendindama restruktūrizaciją „Small Planet Airlines“ UAB ketina išsaugoti daugiau nei 200 darbo vietų Lietuvoje“, – buvo rašoma pranešime.

Kaip pranešama, „Small Planet Airlines“ vykdo skrydžius iš Lietuvos ir užsienio šalių bazių kartu su kelionių organizatoriais, su kuriais Lietuvoje yra sudariusi ilgalaikio bendradarbiavimo sutartis.

„Small Planet Airlines“ UAB veikla buvo pelninga ir 2015 bei 2017 metais – bendrovės pelnas siekė atitinkamai 4,5 mln. Eur ir 2,3 mln. Eur prieš apmokestinimą. Planuojama, kad 2018 m. pabaigoje „Small Planet Airlines“ UAB pajamos turėtų pasiekti 122,7 mln. Eur – t. y. beveik penktadaliu daugiau nei praėjusiais metais. Operacinė veikla numatoma pelninga – apie 3,4 mln. Eur.“, – buvo teigiama gautame spaudos pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.