Panaikinus „Small Planet Airlines“ veiklos licenciją, žinia keleiviams

Civilinės aviacijos administracija (CAA) trečiadienį pranešė sustabdžiusi bendrovės „Small Planet Airlines“ licenciją vykdyti oro susisiekimą.

Panaikinus „Small Planet Airlines“ veiklos licenciją, žinia keleiviams.<br>V.Balkūno nuotr.
Panaikinus „Small Planet Airlines“ veiklos licenciją, žinia keleiviams.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-11-28 19:14, atnaujinta 2018-11-28 19:16

Licencija CAA direktoriaus įsakymu sustabdyta nuo ketvirtadienio, lapkričio 29-osios.

Anot CAA pranešimo, kelionių organizatorių „Novaturas“ ir „Tez Tour“ organizuojamos kelionės vyks kaip numatyta, skrydžius vykdys kitas oro vežėjas.

„Tez Tour“ pranešė, kad nuo ketvirtadienio jo poilsiautojai atostogų vyks užsakomųjų skrydžių bendrovės „GetJet Airlines“ orlaiviais. Su naujuoju partneriu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis.

Naujienų portalas 15min.lt, remdamasis bendrovės komercijos direktoriumi Simonu Bartkumi, informuoja, kad trečiadienį Vilniaus apygardos teismas priėmė sprendimą netenkinti „Small Planet Airlines“ įmonės prašymo kelti restruktūrizacijos bylą bendrovei.

CAA vadovas Joris Gintilas antradienį BNS teigė, kad finansinių sunkumų kamuojama ir pertvarkos siekianti Lietuvos užsakomųjų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“ nepateikė įrodymų, jog neįvardijamas investuotojas yra pasiryžęs gelbėti įmonę.

Bendrovė pirmadienį CAA pateikė restruktūrizavimo planą ir finansinius duomenis bei prognozes.

„Small Planet Airlines“ pirmadienį pranešė tikinti, kad jos finansinę padėtį padės suvaldyti naujas neįvardijamas investuotojas – praėjusią savaitę pasirašytas ketinimų protokolas dėl papildomų investicijų į jos apyvartos kapitalą.

„Small Planet Group“ įmonių Lenkijoje, Vokietijoje ir Lietuvoje restruktūrizavimą inicijavo rugsėjį ir spalį. Be šių rinkų, įmonė veikia ir Kambodžoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.