Lietuvos verslininkai vis dažniau keliasi į internetą ir dėl to tik laimi

Tinklalapių kūrimo platformos „Mozello“ įkūrėjo Karlio Blumentalio teigimu, siekiant augti ir konkuruoti šiuolaikinio verslo kontekste, vis svarbiau turėti profesionalų bei vizualiai patrauklų tinklalapį.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 22, 2019, 9:34 AM

Gera žinia yra tai, kad per pastaruosius dvejus metus vis daugiau Lietuvos verslininkų savo verslą augino ir plėtė su „Mozello“ kurdami savo tinklalapius bei internetines parduotuves.

„Mes be galo džiaugiamės matydami, kad Lietuvos verslininkai savo idėjas ir verslo sumanymus vis dažniau pristato kurdami modernius bei akį traukiančius tinklalapius. Didžiuojamės, kad verslo tinklalapių bei internetinių parduotuvių kūrimo tikslais jie renkasi būtent mus, taip išreikšdami pasitikėjimą „Mozello“ platforma. Džiugu, kad galime pasiūlyti jų verslo augimui, ryšiams su klientais bei tikslų siekimui palankų sprendimą“, - sako jis.

Karlio Blumentalio teigimu, verslo aplinka itin sparčiai kinta dėl to, kad elektroniniu būdu apsiperkančių bei informacijos apie produktus internete ieškančių žmonių skaičius nuolatos didėja, o šie pokyčiai suteikia įspūdingų galimybių tiek verslui, tiek privatiems asmenims. Belieka jomis pasinaudoti.

„Tai ir yra priežastis, dėl kurios nusprendėme įkurti „Mozello“. Pasitelkę mūsų platformą, savo tinklalapį ar internetinę parduotuvę gali greitai susikurti net ir tie, kas neturi techninių žinių ar didelio biudžeto.“

Tinklalapių bei internetinių parduotuvių kūrimo platforma „Mozello“ buvo kuriama atsižvelgiant į žmonių poreikius. „Mozello“ tikslas yra pagelbėti tiems, kas jau turi konkrečią idėją ar nuosavą verslą, tačiau negali pradėti veiklos ar žengti žingsnio į priekį, nes neturi savo tinklalapio ar internetinės parduotuvės. „Mozello“ visiems pageidaujantiems suteikia galimybę lengvai susikurti tinklalapį ir pradėti internetinę prekybą kad ir iš namų. Viskas, ko reikia, tai kompiuteris ir interneto ryšys. Jei naudojatės „Mozello“, neturite būti nei programuotojas, nei dizaino specialistas, nei milžiniško pradinio biudžeto savininkas. Tiesiog susikurkite tinklalapį (tai padaryti galite nemokamai), o panorėję vėliau galėsite pasirinkti ir kurį nors iš pažangesnių bei profesionalams skirtų planų.

„Kadangi 2018 m. įmonė augo ir sulaukė dėmesio tiek iš Lietuvos verslininkų, tiek iš gyventojų, manome, kad judame teisinga linkme,“-sako K. Blumentalis.

Štai keletas privalumų, kurių galite tikėtis kurdami tinklalapį ar internetinę parduotuvę su „Mozello“:

- Platforma yra išversta į lietuvių kalbą

- Naudotis „Mozello“ paprasta ir nebrangu (yra ir nemokama versija)

- Tinklalapį galėsite susikurti per vieną dieną

- Pasirinkus planą „Premium“ arba „Premium Plus“, suteikiamas nemokamas domenas

- Draugiškas ir operatyvus klientų aptarnavimas

- Rinktis galėsite iš daugiau nei 40 modernių, profesionalių ir individualiai pritaikomų šablonų, kurie leis išsiskirti iš minios

- Su „Mozello“ sukurti tinklalapiai yra automatiškai pritaikomi mobiliesiems įrenginiams bei skirtingiems ekrano dydžiams, o tai šiais laikais labai svarbu, nes vis daugiau žmonių apsipirkimui bei informacijos paieškai naudoja mobiliuosius įrenginius

- „Mozello“ suteikia galimybę kurti tinklalapius keliomis kalbomis

- Į savo tinklalapį galėsite integruoti ir išorines paslaugas, pvz., „Engaga“, „Disqus“, „Google Analytics“ ir kt.

- „Mozello“ puikiai tinka internetinių parduotuvių savininkams, kadangi siūlo pažangias el. prekybos funkcijas, pvz., lengvai valdomus produktų katalogus su tokiomis funkcijomis, kaip sandėlyje turimos prekės, gaminių variantai, nuolaidos, kuponai, pirkinių krepšelis ir t. t.

- Tinklalapį ar internetinę parduotuvę susikurti galėsite net neturėdami tam reikalingų techninių žinių

- „Mozello“ komanda atsižvelgia į klientų norus ir diegia aktualius bei prasmingus platformos atnaujinimus

Jei esate verslo savininkas ar privatus asmuo ir norite susikurti tinklalapį ar internetinę parduotuvę, apsilankykite https://www.mozello.lt/ ir sužinokite, kaip „Mozello“ gali jums padėti plėtoti verslą.

Jei turite klausimų, susisiekite su „Mozello“ klientų aptarnavimo komanda el. pašto adresu support@mozello.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.