Persigalvojo – Šiaulių ir Klaipėdos logistikos centrai valstybei nebesvarbūs

Šiaulių ir Klaipėdos viešieji logistikos centrai neteks valstybei svarbių ekonominių projektų statuso. Tai iš esmės reiškia, kad šie projektai nebus vykdomi, nors Susisiekimo ministerija teigia, kad sprendimai neužkerta kelio juos įgyvendinti ateityje, rašo dienraštis „Verslo žinios“.

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įgyvendinti viešųjų logistikos centrų projektus buvo įsipareigojusi bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įgyvendinti viešųjų logistikos centrų projektus buvo įsipareigojusi bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2019, 8:37 AM

Pasak Susisiekimo ministerijos Komunikacijos skyriaus vedėjos Editos Banienės, Klaipėdos ir Šiaulių viešieji logistikos centrai nebeatitiko valstybei svarbių ekonominių projektų statuso.

Steigti tokius logistikos centrus Šiauliuose, Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje buvo nuspręsta dar 2008 metais. Pastarieji du projektai bus tęsiami toliau, o Šiaulių ir Klaipėdos viešųjų logistikos centrų nebebus.

Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje įgyvendinti viešųjų logistikos centrų projektus buvo įsipareigojusi bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.