Registrų centras atnaujins valdomas sistemas: bus trikdžių

Registrų centras ketina atnaujinti ir modernizuoti tvarkomas sistemas ir registrus. Dėl šių būtinų darbų vasario 28 dieną (ketvirtadienį) nuo 18 val. bus laikinai stabdomas pagrindinių registrų ir sistemų darbas. Kovo 1 dieną sistemos veiks kaip įprasta.

Registrų centras.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Registrų centras.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-02-14 13:42

 

Planinių ir būtinų darbų metu bus atnaujinamos pagrindinės sistemos ir registrai: Adresų, Hipotekos, Įgaliojimų, Juridinių asmenų, Neveiksnių ir ribotai veiksnių asmenų, Sutarčių, Turto arešto aktų, Testamentų, Vedybų sutarčių registrai, Antstolių informacinė, Sertifikatų, Tapatybės nustatymo, Nekilnojamojo turto kadastro ir registro informacinė, Paslaugų apskaitos, Piniginių lėšų apribojimų informacinė, Vartotojų administravimo sistemos, elektroninis archyvas, E. sąskaita, e. savitarna ir pasirašymo paslaugos.

 

Kitos sistemos ir registrai turėtų veikti įprastai, galimi trumpi (iki 15 min.) E. sveikatos ir Vertinimo informacinės sistemos sutrikimai.

 

Planuojama, kad visi numatyti darbai bus atlikti iki kovo 1 dienos.

 

Suprantant šių sistemų svarbą ir aktualumą visų vartotojų ir klientų prašoma vasario 28 dieną iš anksto susiplanuoti savo laiką ir darbus taip, kad sistemų atnaujinimas sukeltų kuo mažiau nepatogumų.

 

Dėl didelės darbų apimties, modernizuojant informacines sistemas ir registrus, šiuos naujinimus diegiančių specialistų darbas kruopščiai planuojamas, todėl keliamas tikslas, kad  galimi sutrikimai būtų pašalinti kuo įmanoma operatyviau, o sistemų atnaujinimas gyventojams ir institucijoms sukeltų kuo mažiau nepatogumų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.