„Ikea“ gali sukurti e. platformą, kurioje prekiaus savo baldais ir konkurentų prekėmis

Švedijos mažmenininkė „Ikea“ svarsto galimybę sukurti elektroninę platformą, kurioje prekiaus ne tik savo baldais, bet ir konkurentų prekėmis.

 „Ikea“ šiuo metu vykdo vieną didžiausių pertvarkų savo istorijoje ir išbando įvairias naujas koncepcijas, įskaitant baldų išperkamąją nuomą ir naujo miesto formato parduotuvių atidarymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
 „Ikea“ šiuo metu vykdo vieną didžiausių pertvarkų savo istorijoje ir išbando įvairias naujas koncepcijas, įskaitant baldų išperkamąją nuomą ir naujo miesto formato parduotuvių atidarymą.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2019, 2:42 PM

Bendrovė taip pat rengiasi išbandyti galimybę prekiauti savo produktais per jau veikiančias elektroninės prekybos platformas, tokias kaip „Alibaba“ ar „Amazon“, interviu britų verslo dienraščiui pareiškė Torbjornas Loofas (Torbjornas Lufas), vadovaujantis „Ikea“ padaliniui „Inter Ikea“, per kurį vykdomas pagal franšizės sutartis veikiančių parduotuvių valdymas.

Jo teigimu, bendrovė svarsto galimybę sukurti platformą, kuri taptų „tarpiniu variantu“ tarp „Ikea“ svetainės ir tokių portalų, kaip „Amazon“, kuriuose prekiaujama beveik viskuo.

„Kokių yra galimybių tarp dominuojančių, stambių, pasaulinių platformų ir bendrovės svetainės? Manau, galimybių yra daugybė. Pavyzdžiui, „Zalando“ – drabužių ir madingų prekių prekybos platforma. Manau, būtų labai įdomu išbandyti kažką panašaus“, – pažymėjo T. Loofas.

Jis pabrėžė, kad „Ikea“ dar nėra praėjusi derybų su nė vienu iš savo konkurentų.

„Ikea“ šiuo metu vykdo vieną didžiausių pertvarkų savo istorijoje ir išbando įvairias naujas koncepcijas, įskaitant baldų išperkamąją nuomą ir naujo miesto formato parduotuvių atidarymą.

Pasak T. Loofo, artimiausiais metais bus atrandama naujų elektroninės prekybos vystymo būdų ir jis norėtų, kad „Ikea“ dalyvautų šiame procese.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.