„Ryanair“ orlaivis grįžo į Vilnių, bet keleivius paliko

Romos Čampino oro uoste antradienio rytą kilus gaisrui buvo evakuoti skrydžių laukę keleiviai ir oro uosto darbuotojai. 

Iš Vilniaus atskridęs „Ryanair“ orlaivis Čampino oro uoste turėjo leistis tuomet, kai vyko jo evakuacija. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Iš Vilniaus atskridęs „Ryanair“ orlaivis Čampino oro uoste turėjo leistis tuomet, kai vyko jo evakuacija. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2019, 1:14 PM

Dėl šios priežasties dalis skrydžių buvo atidėti arba atšaukti. Kelionės planus teko keisti ir į Vilnių susiruošusiems keleiviams.

Italijos sostinės oro uostų operatorė „Aeroporti di Roma“ pranešė, kas dėl dūmų rūsio patalpose Čampino oro uosto terminale apie 8 valandą (9 valandą Lietuvos laiku) prasidėjo evakuacija. 

Šiek tiek vėliau šiame oro uoste turėjo leistis iš Vilniaus atskridęs bendrovės „Ryanairlėktuvas, kuris pakilo 7 valandą 15 minučių.

„Lėktuvas buvo nukreiptas į Fjumičino oro uostą, kuriame išlaipino keleivius“, - naujienų portalui lrytas.lt pranešė Lietuvos oro uostų Komunikacijos skyriaus vadovas Marius Zelenius. 

Tačiau Čampino oro uoste liko visi keleiviai, kurie ketino skristi į Vilnių. Jų galėjo būti beveik 200. „Ryanair“ orlaivis iš Italijos sostinės turėjo nusileisti 13 valandą 15 minučių. 

„Lėktuvas į Vilnių išskrido tuščias“, - pranešė M.Zelenius. Taip elgiamasi siekiant nesugriauti vėliau numatytų skrydžių iš Vilniaus grafiko. 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.