Naivu tikėtis daugiau – turizmo rinka pasiekė „lubas“

Lietuvos išvykstamojo turizmo rinka jau beveik pasiekė „lubas“ ir keliautojų skaičiaus augimo potencialas beveik išsemtas, „Verslo žinioms“ sako Lietuvos kelionių organizatorės „Tez Tour“ vadovas Aleksandras Sukovas.

Iš išankstinių pardavimų matyti, kad 2019 metais organizuotų kelionių paketų paklausa Lietuvoje bus panaši kaip pernai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Iš išankstinių pardavimų matyti, kad 2019 metais organizuotų kelionių paketų paklausa Lietuvoje bus panaši kaip pernai.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2019, 8:30 AM

Pasak jo, iš išankstinių pardavimų matyti, kad 2019 metais organizuotų kelionių paketų paklausa Lietuvoje bus panaši kaip pernai.

Tačiau, atsižvelgdamas į išaugusį rinkos dalyvių skaičių ir aštrėjančią konkurenciją, jis sako abejojantis, ar visi rinkos dalyviai šiemet galės džiaugtis pelninga veikla.

„Tez Tour“ planuoja 2019 metais aptarnautų turistų skaičių ir pajamas Lietuvoje didėsiant 5 proc. Mūsų šalyje organizatorė planuoja aptarnauti apie 160 tūkst. turistų.

Visos „Tez Tour“ akcijos priklauso Liuksemburge registruotai bendrovei „Azimuth Investments“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.