Šiaulių bankas pristato naują Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorių

Šiaulių banko rinkodaros ir komunikacijos departamento direktoriumi tapo Paulius Pocius. Iki šiol rinkodaros vadovo patirtį P. Pocius kaupė tokiose įmonėse kaip UAB „Citus“ ir AB „Grigeo“.

Iki šiol rinkodaros vadovo patirtį P. Pocius kaupė tokiose įmonėse kaip UAB „Citus“ ir AB „Grigeo“.  <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Iki šiol rinkodaros vadovo patirtį P. Pocius kaupė tokiose įmonėse kaip UAB „Citus“ ir AB „Grigeo“.  <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 25, 2019, 12:39 PM

„Bankinis sektorius visada atrodė įdomus – savo rimtimi ir svarba žmonių gyvenimui. Prekės ženklai, kuriems klientai paprastai būna lojalūs daugelį metų, yra ypatingai kompleksiški ir nuoseklūs. Džiaugiuosi galėdamas pradėti darbą bankų sektoriuje, o ypač Šiaulių banke, nes tai lietuviška, tai sava. Tikiuosi savo patirtimi ir žiniomis prisidėti prie banko tikslų įgyvendinimo“, - sakė P. Pocius.

Paulius Pocius rinkodaros srityje dirba jau daugiau nei 10 metų ir kaupė patirtį skirtingose srityse – nuo telekomunikacijų iki nekilnojamojo turto rinkodaros. 2018 m. p. Pocius pateko tarp 10 Lietuvos marketingo asociacijos LiMA renkamų „Metų CMO“ finalininkų.

„Džiaugiamės, kad prie Šiaulių banko komandos prisijungė toks profesionalas kaip Paulius. Manau, kad įvairiuose sektoriuose kaupta rinkodaros patirtis padės bankui toliau stiprinti prekės ženklą bei kurti dar didesnę vertę banko klientams ir investuotojams“, - teigė Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.