Pirmas kartas Šilutėje: parduotuvę atidaro „Lidl“

Lietuvoje besiplečiantis prekybos tinklas „Lidl“ netrukus atidarys dar vieną parduotuvę. Kovo 7 d., ketvirtadienį, duris atvers pirmoji „Lidl“ parduotuvė Šilutėje, Tilžės g. 22A. Bendradarbiaujant su miesto savivaldybe, dabartinėje „Šilutės autobusų parko“ teritorijoje buvo įkurta nauja autobusų stotis, o bendrovės autobusų parkas iškeltas į kitą miesto dalį.

Lietuvoje veikia 42 „Lidl“ parduotuvės.<br>Bendrovės nuotr.
Lietuvoje veikia 42 „Lidl“ parduotuvės.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2019, 2:44 PM

Naujasis „Lidl“ įsikurs centrinėje miesto dalyje, netoli bažnyčios, prie pagrindinės miesto gatvės, todėl, atsižvelgiant į lokaciją, prekybos centras bus šilutiškiams itin patogioje vietoje. Kadangi greta prekybos centro įsikūrusi ir naujoji autobusų stotis, parduotuvė bus lengvai pasiekiama ir atvykstantiems iš aplinkinių miestelių ar pravažiuojantiems.

Statinio fasade dominuoja raudona spalva. Šis sprendimas buvo priimtas atsižvelgiant į kultūros paveldo poziciją ir bandant prisitaikyti prie aplinkos teritorijos.

Šios, kaip ir kitų „Lidl“ parduotuvių, nuolatinį asortimentą sudarys apie 1,6 tūkst. kasdienių prekių, kurias paįvairins specialios maisto produktų ir ne maisto prekių akcijos bei riboto kiekio pasiūlymai. Ši parduotuvė turi sandėlį bei personalo patalpas.

Parduotuvėje įrengtas išorinis automatinis širdies defibriliatorius. Jis skirtas gaivinti žmogų bei padeda atkurti širdies ritmą dar iki atvykstant medikams. Aparatu apmokyti naudotis visi prekybos tinklo darbuotojai.

Naujoje Šilutės parduotuvėje ties įėjimu įrengta vadinamoji ekostotelė su taromatais, automatiniu praustuvu, talpomis popieriaus, plastiko bei kitoms atliekoms, baterijoms ir smulkiai elektros įrangai. Prie ekostotelės prekybos tinklas kviečia stabtelėti norinčius padaryti gerą darbą ir prisidėti prie paramos projekto „Už saugią aplinką mūsų vaikams“. Grąžinant užstato sistemos ženklu pažymėtas pakuotes į taromatus visose „Lidl“ parduotuvėse, sukauptą užstatą keliais mygtukų paspaudimais galima skirti vaikų dienos centrus valdančioms organizacijoms. Bendrovė gyventojų paaukotų pinigų sumą padvigubina.

Naujai atidaroma prekybos tinklo parduotuvė – jau 43-oji Lietuvoje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.