Svajonių darbas smaližiams – pernai dėl vietos grūmėsi 6 tūkst. žmonių

Apie kokį darbą jūs svajojate? Gal dresuoti šuniukus? Aprašinėti kelionių įspūdžius? O gal jūsų fantazijose – leisti dienas valgant šokoladą ir gauti už tai atlyginimą?

 „Cadbury“ šokolado gamintojai samdo keturis profesionalius šokolado ragautojus.<br> 123rf.com nuotr. 
 „Cadbury“ šokolado gamintojai samdo keturis profesionalius šokolado ragautojus.<br> 123rf.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2019, 7:39 PM

Jeigu jūs svajojate būtent apie tai, turite puikią galimybę savo svajonę paversti tikrove. Apie tai rašoma portale thisisinsider.com.

„Cadbury“ šokolado gamintojai samdo keturis profesionalius šokolado ragautojus.

Pretendentams, kuriems nusišypsos sėkmė ir kurie įsitrauks į degustatorių būrį, bus mokamas atlyginimas už naujų, daug šokolado turinčių produktų degustavimą prieš jiems atsiduriant ant prekybos centrų lentynų 150 pasaulio šalių.

Apie šią laisvą darbo vietą skelbia bendrovė „Mondelez International“, kuriai priklauso prekės ženklai„Cadbury“, „Oreo“, „Milka“, „Green & Blacks“ ir kiti.

„Šokoladoholikai“, kurie bus atrinkti, galės mėgautis visame pasaulyje mėgstamais saldumynais ir gėrimais su šokoladu. Maža to, gauti už tai pinigų.

Dirbti tektų ne visą darbo dieną. Priimti žmonės dirbs Jungtinės Karalystės Berkšyro grafystės Vokingamo mieste iki aštuonių valandų per savaitę dvylikos uolių darbuotojų kolektyve, jiems bus mokama po 10,75 svarų sterlingų (12,52 Eur) per valandą.

Ką reikia žinoti prieš rašant prašymą

Manote, kad esate tinkamas kandidatas į šias pareigas? Štai ką reikia žinoti prieš rašant prašymą.

Pagrindiniai reikalavimai ir uždaviniai, keliami šokolado degustatoriams:

Ragauti šokolado gaminius ir kakavos gėrimus, teikti objektyvią ir sąžiningą informaciją apie gaminius.

Dirbti degustatorių grupėje, mokėti pasikeisti nuomonėmis ir bendradarbiauti, kad būtų pasiektas sutarimas dėl gaminio skonio.

Naudoti aiškiai apibrėžtą žodyną, apibūdinant produktus, ir padėti juos atpažinti bei atskirti vieną nuo kito.

Būti nuosekliam pateikiant rezultatus.

Išmanyti apie etinę ir teisinę atsakomybę, kelti klausimus ir pareikšti susirūpinimą susidūrus su etikos ar atitikties problemomis, elgtis garbingai visose profesinės veiklos srityse.

Kvalifikacija

Nereikalaujama, kad pretendentas užimti siūlomą darbo vietą būtų atitinkamos kvalifikacijos, kadangi vyks mokymai, tačiau tam tikros savybės yra būtinos, tarkime:

Aistra konditerijos gaminiams ir išlavinti skonio receptoriai.

Sąžiningumas pareiškiant savo nuomonę apie produktą.

Noras išbandyti naujus, originalius produktus.

Visuomeniško, mėgstančio bendrauti žmogaus savybės, leidžiančios palaikyti puikius santykius kolektyve.

Tvirtos anglų kalbos žinios.

Per atranką bus įvairių „šokoladinių iššūkių“ – bus tikrinamas pretendentų sugebėjimas nustatyti subtilius šokolado skonio skirtumus.

Tikėtina, kad konkurencija bus didelė – praėjusiais metais skelbimas apie analogišką kompanijos „Mondelez International“ degustatoriaus darbą tapo vienu iš žiūrimiausių skelbimų „Microsoft“ bendrovės profesiniame socialiniame tinkle „LinkedIn“. Prašymą dalyvauti atrankoje pateikė 6 tūkstančiai žmonių iš viso pasaulio – nuo Australijos iki JAV.

Paskutinė prašymų priėmimo diena šįkart – kovo 8-oji.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.