Aviacijos entuziastams – vieningas „Avia Solutions Group“ karjeros portalas

Pasaulinė, 40 šalių veikianti aviacijos sprendimų įmonių grupė „Avia Solutions Group“, vienijanti tokias žinomas įmones, kaip „FL Technics“, „Baltic Ground Services“, „BAA Training“, pristatė centralizuotą visos grupės darbo pasiūlymų ir karjeros portalą (career.aviasg.com), orientuotą į aviacijos sritimi besidominčius profesionalus ir specialistus.

 „Avia Solutions Group“ personalo direktorė Inga Staniūnė.
 „Avia Solutions Group“ personalo direktorė Inga Staniūnė.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2019, 11:39 AM

„Per šešerius metus išaugome tris kartus – nuo mažiau nei 1000 iki 3000 profesionalų vienijančios šeimos. Galime pasiūlyti žmonėms ne tik darbą ir vertikalią karjerą vienoje įmonėje, bet ir galimybę išbandyti naujus iššūkius įvairiose grupės įmonėse, nes bendrai grupėje yra daugiau nei 1200 skirtingų pozicijų, specializacijų“, – teigia „Avia Solutions Group“ personalo direktorė Inga Staniūnė.

Pasak jos, toliau augant bei plečiantis, siekiama didinti „Avia Solutions Group“ žinomumą potencialių darbuotojų gretose, patogiai, aiškiai ir patraukliai pristatyti visą įmonių grupės veiklą ir karjeros joje galimybes.

Esminė portalo ašis – darbo ir praktikos „Avia Solutions Group“ pasiūlymai įvairiose pasaulio šalyse, kuriose veikia grupei priklausančios aviacijos sektoriaus bendrovės. Šiuo metu portale skelbiama 60-70 darbo pasiūlymų, jų skaičius netrukus priartės prie 100. Tiesiogiai iš career.aviasg.com, užpildžius paprastą formą ir prisegus CV, galima kandidatuoti į pasirinktą poziciją.

I.Staniūnės teigimu, per 90 proc. „Avia Solutions Group“ pajamų sudaro pardavimai užsienyje, grupė yra daugiatautė, tačiau veikla valdoma ir koordinuojama iš centrinių biurų Lietuvoje.

„Daugiau nei trečdalis mūsų darbuotojų yra ne lietuviai: indoneziečiai, britai, ukrainiečiai, rusai ir kitų tautų atstovai“, – sako I. Staniūnė.

Todėl „Avia Solutions Group“ ieško įvairių sričių atsakingų ir lanksčiai dirbančių profesionalų, gebančių bendradarbiauti su kolegomis, partneriais ir klientais iš įvairių šalių ir kultūrų.

Greta darbo ir praktikos pasiūlymų, career.aviasg.com lankytojai supažindami su pagrindinėmis grupės veiklos kryptimis, dirbančiais žmonėmis, jie gali daugiau sužinoti apie aviaciją ir jos verslo virtuvę.

Apie „Avia Solutions Group“:

„Avia Solutions Group“ – didžiausia aviacijos paslaugų įmonių grupė Rytų Europoje, valdanti daugiau nei 30 dukterinių bendrovių visame pasaulyje.

Grupės būstinėje Lietuvoje ir atstovybėse JAV, Didžiojoje Britanijoje, Lenkijoje, Serbijoje, Estijoje, Rusijoje, Tailande ir Indonezijoje bei daugybėje kitų padalinių Europoje ir Azijoje dirba apie 3000 aviacijos ir kitų sričių specialistų.

Būdama tarp rinkos lyderių skirtinguose aviacijos segmentuose, „Avia Solutions Group“ teikia orlaivių remonto, pilotų ir kitų aviacijos specialistų apmokymo, atrankos bei nuomos, antžeminio lėktuvų aptarnavimą ir kuro pylimo, verslo klasės užsakomųjų skrydžių, aviacijos IT sprendimų, kelionių organizavimo ir kitas paslaugas. Grupė aptarnauja virš 1600 klientų nuo Amerikos iki Azijos, o jos metinė apyvarta viršija 430 milijonų eurų.

Tiek pati bendrovė, tiek jos darbuotojai aktyviai remia ir prisideda prie skirtingų bendruomenių veiklos, įskaitant savanorystę ir paramą sporto, kultūros, aplinkosaugos, sveikatos ir kitų sričių organizacijoms bei grupėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.