„Ryanair Sun“ keleivius Varšuvos Šopeno oro uoste aptarnaus „Baltic Ground Services“

Lietuviško kapitalo „Avia Solutions Group“ įmonių grupei priklausanti antžeminio orlaivių bei keleivių aptarnavimo ir aviacinio kuro užpylimo bendrovė „Baltic Ground Services“ (BGS) pasirašė sutartį su „Ryanair Sun“ dėl šios oro linijų bendrovės klientų aptarnavimo 2019 metų vasaros sezono metu tarptautiniame Šopeno oro uoste, Varšuvoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 5:03 PM

„Ryanair Sun“ yra „Ryanair Group“ priklausanti Lenkijos oro linijų kompanija, kuri vykdo tiek užsakomuosius atostogų skrydžius, tiek reguliarius reisus.

Pagal sutartį, BGS „Ryanair Sun“ teiks visas keleivių ir bagažo aptarnavimo bei kitas susijusias paslaugas nuo balandžio 26 dienos. Numatoma, kad per mėnesį bus aptarnaujama apie 90 lėktuvų, kurie gali skraidinti apie 17 tūkst. keleivių.

„Džiaugiuosi galimybe dirbti su „Ryanair Sun“. Ši didelė oro linijų bendrovė galėjo rinktis iš dviejų valstybės valdomų įmonių ir BGS – vienintelio privataus operatoriaus tarptautiniame Šopeno oro uoste. „Ryanair Sun“ pasirinko mus. Tai yra didelė atsakomybė ir esu įsitikinęs, kad mes savo darbus atliksime puikiai, kadangi jau nebe vienerius metus išlaikome aukščiausius punktualumo rodiklius Šopeno oro uoste“, – teigia „Baltic Ground Services Polska“ operacijų direktorius Tomaszas Tabakiernikas.

Pernai Šopeno oro uoste „BGS Polska“ laiku atliekamų užduočių rodiklis antžeminio aptarnavimo paslaugoms siekė 99,52 proc., kuro užpylimo – 99,97 proc. Šiems rodikliams oro linijų bendrovės teikia daug reikšmės, nes tai leidžia joms pačioms siekti aukšto punktualumo, padedančio išvengti nuostolių.

„Dėl BGS veiklos antžeminio orlaivių aptarnavimo paslaugos Šopeno oro uoste tapo konkurencingos. Aš neabejoju, kad tai lemia ir geresnės kokybės paslaugas tiek mūsų, tiek kitų kompanijų šiame oro uoste aptarnaujamiems keleiviams. Tai teigiamas konkurencijos efektas tokiose specifinėse srityse, kaip oro uostai“, – sako T. Tabakiernikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.