„Versli Lietuva“ naujiems parodų stendams žada išleisti iki 2,7 mln. eurų

Eksporto skatinimo agentūra „Versli Lietuva“ pasirinko 3 įmones, kurios suž beveik 2,7 mln. eurų sukurs ir įrengs tarptautinėms parodoms skirto jungtinio stendo koncepciją bei sukurs ir įrengs 50 tokių stendų. 

Stendų parodoms kūrimas iš dalies bus finansuojamas Europos Sąjungos (ES) lėšomis, o „Versli Lietuva“ dengs iki 70 proc. projekto išlaidų. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Stendų parodoms kūrimas iš dalies bus finansuojamas Europos Sąjungos (ES) lėšomis, o „Versli Lietuva“ dengs iki 70 proc. projekto išlaidų. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2019, 4:22 PM

„Mes perkame čia keletą dalykų – stendo dizainą, kad pateiktų pagal mūsų labai aiškiai išdėstyto nacionalinio identiteto pristatymo koncepciją. Kitas dalykas yra stendo pastatymas užsienio šalyje, nes iš tiesų didžioji pinigų suma eina išpildymui“, – BNS sakė „Verslios Lietuvos“ Eksporto departamento direktorius Aivaras Knieža.

Preliminarios trejų metų trukmės sutartys balandžio 1-ąją pasirašytos su trimis tiekėjais – bendrovėmis Ekspozicijų centras, „Ekspobalta“ ir „Ekspoera“, vėliau iš jų bus pasirinktas tiekėjas konkretiems užsakymams. Preliminari sutarčių vertė  –  2,662 mln. eurų.  

„Tai nereiškia, kad visą tą sumą išnaudosime, nes čia nurodome tik maksimalią sumą, už kurią pirksime, pagal tai mes atsirinkome pačius tiekėjus“, – sakė A. Knieža.

„Tai yra 50 nacionalinių stendų – sakyčiau, ta suma net nėra labai didelė“, – teigė jis.

Stendų parodoms kūrimas iš dalies bus finansuojamas Europos Sąjungos (ES) lėšomis, o „Versli Lietuva“ dengs iki 70 proc. projekto išlaidų. 

Pasak A. Kniežos, „Versli Lietuva“ šiemet užsienyje yra suplanavusi surengti 13 ekspozicijų, o per trejus metus – apie 50. Naujuosius stendus parodose bus galima išvysti jau šį rudenį. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.