Lietuvoje dar daugės parduotuvių – penki didžiausi prekybos tinklai atskleidė planus

Penki didieji prekybos tinklai „Maxima“, „Lidl“, „Rimi“, „Iki“ ir „Norfa“ šiais metais naujoms parduotuvėms atidaryti ir turimoms atnaujinti skyrė milijoninius biudžetus, nurodo „Verslo žinios“.

Šiemet parduotuvių bus atidaryta dar daugiau.<br>V.Balkūno nuotr.
Šiemet parduotuvių bus atidaryta dar daugiau.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2019, 8:47 AM, atnaujinta May 17, 2019, 9:04 AM

„Rimi Lietuvos“ nekilnojamojo turto skyriaus vadovas Mindaugas Žilinskas sako, kad šiais metais planuojama atidaryti bent penkias parduotuves: po vieną Vilniuje, Druskininkuose ir Klaipėdos rajone ir dvi Panevėžyje. Dar tris atnaujins. Iš viso investicijos sieks apie 10 mln. eurų. 2021-2023 metais planuojama atidaryti po dvylika parduotuvių kasmet.

„Iki“ valdančios bendrovės „Palink“ generalinis direktorius Gerardas Rogas sakė, kad per dvejus metus iš viso suplanuota atidaryti 20 naujų ir rekonstruoti 50 esamų parduotuvių visoje Lietuvoje.

„Maximos“ generalinė direktorė Kristina Meidė pranešė, kad šiemet ketinama atidaryti šešias visiškai naujas parduotuves ir atnaujinti apie dešimt parduotuvių visoje Lietuvoje. Pasak K.Meidės investicijos į plėtrą šiais metais sieks apie 30 mln. eurų.

„Norfa“ šiemet atidarys 6 parduotuves, dvi jau veikia, o investicijos į plėtrą šiais metais sudarys apie 15 mln. eurų.

Veiklą Lietuvoje prasidėjęs 2016 metų vasarą ir šiuo metu turintis 43 parduotuves „Lidl“ iki metų pabaigos bus atidarytos dar mažiausiai dvi parduotuvės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.