Iššūkis pirkėjams ir dovanos už nužingsniuotus kilometrus

Vaikščiodamas po parduotuves žmogus per valandą vidutiniškai sudegina apie 200 kalorijų, panašiai tiek, kiek užsiimdamas joga. Artėjant jau tradicija tapusioms prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ didžiosioms nuolaidų dienoms „Išlik ramus – nuolaidų dienos MEGOJE bus!“, organizatoriai nusprendė „mesti“ pirkėjams iššūkį ir išsiaiškinti, kiek vidutiniškai kilometrų nueinama apsipirkimo metu Lietuvoje.

 Rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.
 Rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 17, 2019, 9:11 AM

„Asmeniniai treneriai dažnai pabrėžia, kad apsipirkimas – taip pat fizinė veikla, kurią reiktų įtraukti skaičiuojant fizinį dienos aktyvumą, juk einame, nešame, keliame. Nuolaidų dienų ar išpardavimų metu prekybos centre pirkėjas nueina tikrai ne vieną kilometrą, o ši veikla tęsiasi bent kelias valandas. Bet kiek tiksliai – tai mūsų organizuojamų nuolaidų dienų metu ir nusprendėme išsiaiškinti“, – dalinasi prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

Jau šį penktadienį-šeštadienį, gegužės 17-18 d., prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vykstančių didžiųjų nuolaidų dienų metu pirkėjai skatinami priimti nuolaidų dienų iššūkį – naudojantis nemokama „Endomondo“ mobiliąja programėle fiksuoti savo apsipirkimo metu nueitus kilometrus.

„Siekiame būti inovatyvūs ir manome, kad, visų pirma, pirkėjams patiems bus labai smalsu sužinoti, kokį atstumą jie įveikia apsipirkdami bei palyginti savo rezultatus su kitais. O ištvermingiausiems pažadame vertingus prizus“, – pasakoja I. Goštautaitė-Gedutė.

Kiekvienas iššūkio dalyvis, pasiektus rezultatus paviešinęs savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ir pažymėjęs, kad apsipirkimas vyko prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“, dalyvauja iššūkyje bei pretenduoja tapti vienu iš 40-ies laimingųjų, kurie bus apdovanoti SAMSUNG „Galaxy Fit-e“ išmaniosiomis apyrankėmis, pasižyminčiomis lengvumu, patvarumu ir patogiai pateikiamais rezultatais.

Nuolaidų dienų iššūkio taisyklės skelbiamos interneto portale www.mega.lt, jame ateinantį antradienį, gegužės 21 d., bus paskelbti ir išmaniųjų apyrankių laimėtojai.

Jau šį penktadienį-šeštadienį vyksiančių didžiųjų nuolaidų dienų metu prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ pirkėjų lauks ypatingos, net iki 50% siekiančios nuolaidos drabužių, avalynės, aksesuarų bei kitose parduotuvėse, išskirtinė 40% nuolaida daugeliui ne maisto prekių parduotuvėje „Rimi hypermarket“ ir net 30% nuolaida daugeliui prekių parduotuvėje „Senukai“.

„Neabejojame, kad vertingų pasiūlymų ras visi. Be išskirtinių nuolaidų, gegužės 17-18 d. pirkėjai taip pat galės pirkimo kvitus išmainyti ir į nemokamas pramogas – įsigiję prekių už 100 eurų ar daugiau, MEGOS informacijos centre atsiimti išsirinktą dovaną: boulingo žaidimą, bilietą į kino filmą kino centre „Cinamon“, kopimą alpinizmo siena sporto ir sveikatingumo centre „VS-Fitness“, apsilankymą kontaktiniame zoologijos sode „Zoopark“ ar vaikų edukaciniame pramogų centre „Curiocity“. Tad šį savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ bus galima ne tik įsigyti naujos kolekcijos prekių išskirtinėmis kainomis, dalyvauti iššūkyje ir laimėti išmaniąsias apyrankes, bet ir turiningai praleisti laiką“, – sako I. Goštautaitė-Gedutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.