Re-think – dabar geriausias metas pasirinkti profesiją

Atšilęs oras ir vis dažniau šildanti saulė ragina ne tik pasidaryti generalinę tvarką namuose, tačiau ir išbandyti save skirtinguose amplua, pasisemti įvairių patirčių. Dažnai lankydamiesi maitinimo įstaigose ar viešbučiuose stereotipiškai įsivaizduojame, kaip atrodo šių profesijų atstovų darbo diena. Modernaus profesinio mokymo konkursas kviečia visus moksleivius ir jaunuolius iki 25 metų bei mokytojus pasidomėti viešbučių ir maitinimo paslaugų srities profesijomis visai kitu kampu. Orginaliausios idėjos savininkas bus apdovanotas įspūdingu prizu.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2019, 4:20 PM

Beveik kiekvieną dieną sutinkame renginių organizatorius, administravimo specialistus, padavėjus, barmenus. Dar dažniau mėgaujamės virėjų, kepėjų, konditerių gaminiais ir kartais atrodo, kad žinome, kokia yra šių žmonių kasdienybė. Netradicinis konkursas kviečia pažvelgti į šias profesijas kitu kampu! Atmeskite viską, ką iki šiol galvojote ar manėte apie šios srities profesionalus.

Renginių organizavimo agentūroje dirbanti projektų vadovo asistentė Agnė Mišauskaitė teigia, kad renginių organizatoriaus darbas yra visiškai kitoks nei daugelis žmonių mano,- „daugelis galvoja, kad renginių organizatoriai nieko neveikia, kad su Lietuvos ar pasaulio žvaigždėmis geria kavą ir smagiai leidžia laiką. Tačiau tai nėra tiesa. Ši profesija dažnai pareikalauja daugiau nei 8 valandų darbui“.

Ypač populiaru pastaruoju metu keliauti į gražiausius pasaulio kurortinius miestelius ir dirbti padavėja, barmenu, virėju ar netgi viešbučio administratore. Tai puiki galimybė ne tik keliauti, tačiau ir susipažinti su kitos šalies tradicijomis.

Šis analogų neturintis konkursas skatina pažvelgti į profesijas originaliai, pastebėti dar neatskleistas pasirinktos srities profesionalų savybes. Todėl konkurso dalyviai, atmetę visus senus įsitikinimus, skatinami nupiešti, nufilmuoti, papasakoti, aprašyti, sudainuoti, sumontuoti, suprogramuoti, sueiliuoti ir visais kitais kūrybiniais būdais atskleisti vieną iš pasirinktų viešbučių ir maitinimo paslaugų srities profesiją.

Visi užsiregistravę konkurso dalyviai turės unikalią galimybę apsilankyti įvairiose viešbučių ir maitinimo paslaugų srities įmonėse. Kiekvienas konkurso dalyvis galės iš arti pasižiūrėti, kaip gaminama skaniausia kava mieste vienoje iš „Vero cafe“ kavinių, ar kaip atrodo prabangaus restorano „Monai“ virtuvės šefo diena. Tokios unikalios patirtys leis suvokti, kokios iš tikrųjų galimybės atsiveria renkantis tam tikrą profesiją.

Kiekvienas konkurso nario darbas bus vertinamas viešai socialinėse paskyrose, o tai bus puiki vieta parodyti visai Lietuvai savąjį kūrybiškumą ir netradicinį idėjos išpildymą. Taip pat darbus vertins ir komisija, kurią sudarys savo srities profesionalai.

Registracija į konkursą: https://bit.do/rethinkkonkursas

Daugiau informacijos: Facebook: Re – think. Profesija kitu kampu. Instagram: @rethink_konkursas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.