„Lewben“ konsoliduoja verslą Lietuvoje, turės naujų partnerių

Integruotų profesinių paslaugų grupė „Lewben“ įsteigė bendrovę „Lewben Holdings, UAB“, kuri valdys baigiamą kurti grupės struktūrą, pagrįstą partnerystės principu. „Lewben“ taip pat pirmą kartą paskelbė konsoliduotas grupės pajamas – 2018 metais jos sudarė 6 mln. eurų.

 „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.<br> Edvard Blaževič nuotr.
 „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.<br> Edvard Blaževič nuotr.
 „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.<br> Edvard Blaževič nuotr.
 „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.<br> Edvard Blaževič nuotr.
 Agnė Jasinskaitė.<br>Ryčio Šeškaičio nuotr.
 Agnė Jasinskaitė.<br>Ryčio Šeškaičio nuotr.
 Gediminas Laucius.<br>Ryčio Šeškaičio nuotr.
 Gediminas Laucius.<br>Ryčio Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2019-05-22 14:29, atnaujinta 2019-05-22 15:09

„Lewben Holdings“ taps kontroliuojančiu tikruoju komanditinės ūkinės bendrijos „Lewben Partners“ nariu, o partneriais (komanditoriais) joje taps lyderystės gebėjimus demonstruojantys grupės žmonės. „Lewben Partners“ valdys grupės įmones – turto valdymo įmonę „Lewben“, įmones Kipre bei Nyderlanduose, apskaitos ir buhalterinių paslaugų bendrovę „Nordgain“ bei konsultacijų įmonę „Strategy Labs“.

„Lewben Holdings“ kontroliuoja grupės įkūrėjai – Vilius ir Rita Kavaliauskai bei „Lewben“ valdybos narys Justinas Klimašauskas.

„Šiuo žingsniu siekiame labai aiškaus tikslo – užbaigti kurti skaidrią, partnerystės modeliu pagrįstą ir Lietuvoje registruotą struktūrą. Procesas nebuvo paprastas, turint galvoje faktą, kad nuo pat savo įsikūrimo „Lewben“ plėtros vektorius buvo nukreiptas į užsienio rinkas. Prireikė laiko, kol supratome, kad profesionalių paslaugų paklausa Baltijos šalyse gali užtikrinti plėtrą ir užgrūdinti komandą didesniems iššūkiams. Norint tapti pasaulio čempionu, pirmiausia reikia laimėti regiono varžybas“, – sakė „Lewben Holdings“ vadovas Vilius Kavaliauskas.

Pernai pavasarį „Lewben Group“ nusprendė atsisakyti plėtros Azijoje, o vasarą buvo nuspręsta nebeplėtoti patikos (fiduciarinių) paslaugų ir koncentruotis į verslo plėtrą Europoje.

Tuo pat metu buvo priimtas sprendimas diegti partnerystės modelį, kuris yra įprastas teisinių bei konsultacinių paslaugų srityse. Komandų lyderiai tokiu būdu turi galimybę dalintis atsakomybę ir uždirbamą pelną. Pirmaisiais „Lewben“ partneriais taps „Nordgain“ direktorė Agnė Jasinskaitė ir „Lewben“ teisės bei mokesčių paslaugų direktorius Gediminas Laucius.

A. Jasinskaitė finansų valdymo ir apskaitos paslaugas teikiančiai „Nordgain“ vadovauja nuo 2008 metų. 15 metų darbuojasi finansų valdymo srityje su įvairiais tiek Lietuvos, tiek tarptautiniais Fortune500 klientais. Agnė yra baigusi verslo finansus „Liberty“ universitete (JAV), taip pat įgijus tarptautinio verslo ir teisės magistrą VU verslo mokykloje..

Gediminas Laucius prie „Lewben“ grupės prisijungė 2016 m. Nuo tada jis vadovauja teisės ir mokesčių padaliniui. Prieš tai Gediminas daug metų dirbo vienoje iš Didžiojo ketverto (angl. Big4) bendrovių. Gediminas specializuojasi verslo, konkurencijos, finansų ir mokesčių teisėje, „Lewben“ grupėje kuruoja įpėdinystės planavimo sritį.

„Lewben Group“ yra integruotų profesinių paslaugų grupė, kurios valdomos įmonės savo klientams teikia gerovės valdymo, teisės, verslo konsultavimo ir finansų apskaitos paslaugas.Grupės biurai veikia Amsterdame (Nyderlandai), Nikosijoje (Kipras) ir Vilniuje (Lietuva). Daugiau informacijos apie „Lewben Group“: https://www.lewben.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.