Sostinėje atidaro dar vieną „Lidl“ – keičia eismą gretimose sankryžose

Plėtrą Lietuvoje tęsiantis prekybos tinklas „Lidl“ vasarą pasitinka minėdamas 3-ąjį gimtadienį Lietuvoje ir atidarydamas dar vieną parduotuvę Vilniuje.

Naujai atidaroma tinklo parduotuvė – jau 44-oji Lietuvoje.<br>T.Bauro nuotr.
Naujai atidaroma tinklo parduotuvė – jau 44-oji Lietuvoje.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-05-29 16:41

Birželio 3 d., pirmadienį, duris atvers tryliktoji tinklo parduotuvė sostinėje, įsikursianti adresu Rinktinės g. 60.

Greta naujosios parduotuvės bus naujai sutvarkyta viešoji erdvė, kurioje bus įkurtos poilsio zonos su suoliukais.

Naujoji parduotuvė iš kitų tinklo parduotuvių išsiskiria savo architektūra ir šviesiu fasadu, gaudančiu aplinkos atspindžius.

Taip pat atnaujinti pėsčiųjų takai prie Žalgirio, Rinktinės ir Trimitų g. tvarkoma Žalgirio, Rinktinės ir Apkasų g. sankryža. Į jos rekonstrukciją „Lidl Lietuva“ žada investuoti per 700 tūkst. eurų. Po rekonstrukcijos sankryžoje išmanusis šviesoforas reguliuos automobilių srautus skirtingais režimais rytinio ir vakarinio piko metu bei įprastomis valandomis.

Žalgirio g. ties sankryža su Apkasų ir Rinktinės g. ketinama įrengti keturias važiuojamosios dalies juostas, kurios leis vairuotojams į kairę pusę sukti ne iš vienos, o jau iš dviejų važiuojamosios dalies juostų. Viliamasi, kad tai žymiai sumažins spūstis vakarinio piko metu.

Vykstant nuo centro pusės Rinktinės g., sankryžoje ties Žalgirio g., atsiras atskira juosta posūkiui į kairę. Tikimasi, jog šis pokytis leis išvengti Rinktinės – Žalgirio sankryžoje kylančių eismo įvykių, taip pat turėtų sumažėti vairuotojų, važiuojančių tiesiai piko metu, laukimo laikas, rašo madeinvilnius.lt.

Ties įėjimu į naująją parduotuvę bus įrengta vadinamoji ekostotelė su taromatais, automatiniu praustuvu, talpomis popieriaus, plastiko bei kitoms atliekoms, baterijoms ir smulkiai elektros įrangai.

Šioje, kaip ir visose šio tinklo parduotuvėse, įrengtas išorinis automatinis širdies defibriliatorius.

Naujai atidaroma tinklo parduotuvė – jau 44-oji Lietuvoje. Pirmieji pirkėjai į ją galės patekti nuo birželio 3-osios 8 val. ryto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.