3 metus iš eilės „Topo centrui“ suteiktas prestižinis kokybiško klientų aptarnavimo įvertinimas

Didžiausias šalies buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinklas „Topo centras“ antrus metus iš eilės gavo prestižinį „ICERTIAS Customers' Friend“ arba „Geriausi aptarnavime“ apdovanojimą už aukščiausios klasės aptarnavimą ir inovacijų į prekybos procesą integravimą.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 3, 2019, 2:15 PM

2017 metais „Topo centras“ tapo pirmąja bendrove Lietuvoje, kuri pelnė šį prestižinį apdovanojimą.

Pastaraisiais metais šiame prekybos tinkle buvo įgyvendinta daugybė inovacijų ir pokyčių, užtikrinančių puikią pirkėjų patirtį. „Topo centras“ skiria didelį dėmesį klientų pasitenkinimui ne tik šio tinklo valdomose fizinėse parduotuvėse, bet ir elektroninėje parduotuvėje www.topocentras.lt.

„Buitinės technikos ir elektronikos prekybos rinka – ypač konkurencinga. Mūsų konkurentai – ne tik kitos Lietuvos įmonės, bet ir tarptautinės prekybos korporacijos, kurių vertė skaičiuojamos milijardais. Todėl sau keliame aukščiausius tikslus – nuolat geriname puikią pirkėjų patirtį ir diegiame prekybos inovacijas“, – džiaugėsi Remigijus Štaras, „Topo centro“ generalinis direktorius.

Anot vadovo, tokius rezultatus leidžia pasiekti nuolatinis apsikeitimas gerąja klientų aptarnavimo patirtimi bei spartus inovacijų diegimas. „Šiuo metu „Topo centras“ elektroninių etikečių diegimo sparta pirmauja Baltijos šalyse – net 70% mūsų pirkėjų jau gali patirti pažangiausią pirkimo patirtį, kai parduotuvėse elektroninėse etiketėse mato maksimaliai konkurencingas kainas, kurias nustato kainų robotai analizuodami kainas dešimtyse prekybos įmonių“, – teigia R. Štaras.

Tarptautinė organizacija „ICERTIAS“ ieško ir vertina įmones, kurios išskiria iš kitų savo srities įmonių puikia pirkėjų patirtimi ir geba nuolat ją nuolat gerinti, kaip tai daro „Topo centras“. Apdovanojimai suteikiami tik „ICERTIAS“ atlikus rinkos tyrimą. Jo metu yra nagrinėjami 4 pagrindiniai aspektai: reputacija, komunikacija, vartotojų potyriai ir pasitikėjimas.

Customers' Friend pažymėjimo gavimo proga, ICERTIAS direktorius Roberts Slavecki sakė: „Didžiuojamės galėdami bendrovę „Topo centras“ vadinti ICERTIAS Customers' Friendšeimos nariu. „Topo centro“ pavyzdys įkvepia, kadangi ši bendrovė, pasitelkusi naujausias technologijas ir tendencijas, nuolat skiria laiko ir pastangų tam, kad būtų kuriamas puikus santykis su klientais ir gerinama jų apsipirkimo patirtis.

Tikimės, kad ICERTIAS Customers' Friend apdovanojimas paskatins ir motyvuos „Topo centrą“ toliau ateityje puoselėti bei išlaikyti pranašiausią ir klientams palankų santykį su klientais, verslo partneriais ir darbuotojais“.

Paaiškėjo, kad „Topo centras“ per 2018 metus įdiegė daugybė prekybos technologinių inovacijų bei nuolat tobulino pirkimo procesą, sutrumpino vidutinį apsipirkimo laiką ir bendrai pagerino klientų patirtį.

Tinklo parduotuvėse įrengti savitarnos terminalai, elektroninės kainų etiketės, buvo sukurta mobilioji programėlė, integruotas virtualus ir fizinis apsipirkimas. „Topo centras“ taip užtikrino didesnį privatumą bei pateikė naudingos informacijos, kuri palengvino apsipirkimo procesą.

Verta pastebėti ir tai, kad šiemet „ICERTIAS“ didžiausią elektronikos tinkle „Topo centrą“ priskyrė prie aukščiausios „Superior Excellence“ kategorijos, į kurią patenka tik inovatyvūs ir išskirtinai puikią klientų patirtį užtikrinančios įmonės.

„Customers' Friend“ programa

„Customers’ Friend“ programos misija – skatinti kokybiškesnių santykių tarp prekių gamintojų / paslaugų teikėjų ir jų klientų kūrimą. Viso to siekiama norint klientams užtikrinti kokybiškesnį aptarnavimą, o prekių gamintojams ir paslaugų teikėjams padėti įgyti labiau patenkintus ir lojalius klientus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.