„Mantingoje“ – vadovų pokyčiai

Duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių kompanija „Mantinga“ turi naują generalinį direktorių. Ilgametį bendrovės vadovą Kęstutį Svitojų keičia Mantas Agentas, iki šiol „Mantingoje“ ėjęs generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas. 

 M. Agentas pastaruosius trejus metus, eidamas generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas, buvo atsakingas už „Mantingos“ pardavimus ir rinkodarą. Taip pat jis yra „Mantingos“ valdybos narys. <br> Bendrovės nuotr.
 M. Agentas pastaruosius trejus metus, eidamas generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas, buvo atsakingas už „Mantingos“ pardavimus ir rinkodarą. Taip pat jis yra „Mantingos“ valdybos narys. <br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 7, 2019, 10:50 AM

„Ligšiolinis „Mantingos“ vadovas Kęstutis Svitojus bendrovėje dirbo daugiau nei 20 metų. Esame dėkingi jam už ilgalaikę darbo patirtį įmonėje, kuri tapo svariu indėliu organizacijos vystymo bei augimo procesuose. Šiandien esame savo srities lyderiais ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, o savo gaminius eksportuojame į daugiau nei 35 šalis – nuo Europos iki Kinijos ar Japonijos. Turime daug ambicijų, sparčiai augame, todėl natūraliai atėjo metas naujam požiūriui“, – sako Klemencas Agentas, bendrovės „Mantinga“ savininkas ir valdybos pirmininkas.

Šiandien „Mantinga“ yra didžiausia šaldytų duonos kepinių gamintoja Lietuvoje ir viena didžiausių Rytų Europoje. Įmonės produkcija eksportuojama į 35-ias pasaulio šalis. Turėdama tris modernias ir technologiškai pažangias gamyklas, įmonė pagamina virš 1000 skirtingų produktų.

 „Turime labai konkretų ir kiek nestandartinį tikslą – tapti kūrybiškiausia duonos kompanija visame pasaulyje. Tad mano užduotis bus ir toliau kurti inovatyvius gaminius, ieškoti naujų galimybių, kaip geriau patenkinti mūsų klientų poreikius  ir užtikrinti sparčią įmonės plėtrą“, – teigia M. Agentas, naujasis bendrovės generalinis direktorius.
M. Agentas pastaruosius trejus metus, eidamas generalinio direktoriaus pavaduotojo pareigas, buvo atsakingas už „Mantingos“ pardavimus ir rinkodarą. Taip pat jis yra „Mantingos“ valdybos narys. 

„Mantingos“ filialuose ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Estijoje, Ukrainoje ir Rusijoje iš viso darbuojasi apie 1500 žmonių komanda. Savo atstovus įmonė turi Skandinavijoje, Lenkijoje ir net Kinijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.