Norvegai pasirinko Šiaulius – atveža 3 mln. eurų investicijų

Norvegijos „JH-produkter“ antrinė įmonė „Plus Windows“ kitą savaitę Šiaulių Laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) pradeda plastikinių langų fabriko statybą, o gamybą tikisi pradėti 2020-ųjų balandį, rašo „Verslo žinios“.

Statybos metu dar bus tikslinama, ar įmonėje bus gaminami tik plastikiniai, ar ir aliuminio durys bei langai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Statybos metu dar bus tikslinama, ar įmonėje bus gaminami tik plastikiniai, ar ir aliuminio durys bei langai.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2019, 8:23 AM

Skaičiuojama, kad bendros investicijos į pastatą ir įrangą sieks apie 3 mln. eurų. Įmonės vadovo Andrejaus Šadenoko teigimu, generaliniu rangovu pasirinkta „Telšių statyba“.

Dalis gamybos įrangos bus perkelta iš Norvegijos. Statybos metu dar bus tikslinama, ar įmonėje bus gaminami tik plastikiniai, ar ir aliuminio durys bei langai.

Pernai „Plus Windows“ pardavimo pajamos sudarė 3,9 mln. eurų, grynasis pelnas – 113,3 tūkst. eurų. Per pirmus metus naujame fabrike įmonė tikisi, kad apyvarta augs 15-20 procentų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.