„BAA Training“ atnaujino savo logotipą

„BAA Training“ lietuvių įkurtas vienas iš trijų didžiausių nepriklausomų aviacijos mokymų centrų Europoje, pristato atnaujintą įmonės logotipą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2019, 12:17 PM

Nuolatinis kompanijos, veikiančios nuo 2006 metų, augimas ir geografinė plėtra diktuoja pokyčius. 2015 metais „Baltic Aviation Academy“ „išaugusi“ iš Baltijos šalių rinkos, pakeitė įmonės pavadinimą į „BAA Training“, šiandien – atnaujintas įmonės vizualinis identitetas. Atnaujintas „BAA Training“ logotipas yra įkvėptas lėktuvo – pagrindinio pilotų darbo ir gyvenimo palydovo – simbolikos. Grafemas su didžiosiomis „BAA“ raidėmis simbolinė abstrakti lėktuvo uodegos išraiška.

„Prognozuojama, jog stabiliai augančios aviacijos rinkos vertė per artimiausius 20 metų pasieks 5,6 trilijonų eurų. Ir būtent lėktuvas yra šios industrijos epicentras. Natūralu, jog daugelis avialinijų išnaudoja lėktuvą savo prekės ženklo simbolių ar viso logotipo formavimui. Tuo tarpu „BAA Training“ yra tiesiogiai susijęs su oro linijų veikla – tam, kad lėktuvai atliktų saugius skrydžius reikalingi profesionalūs pilotai. Sinergija tarp oro linijų ir aviacijos mokymo centrų yra varomoji industrijos jėga, skatinanti stabilų rinkos augimą. Atnaujintu logotipu siekėme perteikti šios sinergijos žinutę“, – komentuoja Kristina Valaitytė, „BAA Training“ Rinkodaros ir komunikacijos departamento direktorė.

Įmonės vizualaus identiteto pokyčių poreikį padiktavo ne tik aviacijos industrijos, bet ir pačios įmonės augimo ir jau realizuojami plėtros į Europos ir Azijos rinkas planai. Profesionalius aviacijos mokymų sprendimus siūlanti „BAA Training“ kompanija kasmet parengia apie tūkstantį aviacinio personalo profesionalų: pilotų, orlaivių palydovų, antžeminio aptarnavimo specialistų. „BAA Training“ aviacinių mokymų paslaugas teikia klientams iš 96 pasaulio šalių, o jų tarpe tokios oro linijos kaip „Wizz Air“, „Turkish Airlines“, „Avion Express“, „SmartLynx“ bei daugelis kitų.

Visai neseniai įmonė paskelbė planuojanti per artimiausius kelis metus investuoti apie 60mln. eurų įrengiant 6 papildomus „Beoing“ ir „Airbus“ orlaivių tipų treniruoklius Europoje ir Azijoje. Anot Kristinos Valaitytės, realaus skrydžio treniruoklių tinklo didinimas Europoje, mokymų centrai Vietname ir Kinijoje – tai ambicinga plėtra, kurią įgyvendinanti kompanija siekia ne tik būti kokybiškų aviacinių mokymų paslaugų partneriu didžiausioms ir patikimiausioms oro bendrovėms, bet taip pat įtvirtinti savo matomumą ir atpažįstamumą aviacijos bendruomenėje.

„BAA Training“ atstovai teigia, jog vizualinio identiteto keitimas vyks laipsniškai – pirmiausia atnaujinus skaitmenines platformas ir priemones, toliau bus kuriami sprendimai naujoms rinkoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.