Idėja ištroškusiems nuotykių – kelionė aplink pasaulį

Trumpalaikės nuomos kompanija „Airbnb“ pradėjo siūlyti naują paslaugą – kviečia į kelionę aplink pasaulį pagal Juleso Verne'o romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“.

Trumpalaikės nuomos kompanija „Airbnb“ pradėjo siūlyti naują paslaugą – kviečia į kelionę aplink pasaulį pagal Juleso Verne'o romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“.<br>Reuters / Scanpix nuotr.
Trumpalaikės nuomos kompanija „Airbnb“ pradėjo siūlyti naują paslaugą – kviečia į kelionę aplink pasaulį pagal Juleso Verne'o romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“.<br>Reuters / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 29, 2019, 2:14 PM

Susigundžiusius tokia idėja kompanija pakvies į 12 savaičių kelionę. Kaip ir pagrindinio J.Verne'o romano veikėjo, taip ir šis nuotykis prasidės Londone (Didžioji Britanija). Po to maršrutas kiek nukryps nuo aprašytojo romane.

Programos dalyviai keliaus per 18 valstybių, tarp kurių – Rumunija, Uzbekija, Kinija, Australija, Naujoji Zelandija, Japonija, JAV, Lotynų Amerikos šalys. Kiekvienąkart sustojus keliautojus pasitiks vietos gyventojai, kurie supažindins su savo kultūra ir tradicijomis, rašo forbes.ru.

Į kelionę įtrauktas ir trijų dienų kruizas Nilu, viešnagė pas beduinus Jordanijos dykumoje, safaris Kenijoje, skrydis oro balionu virš Afrikos lygumų. Turistai tris dienas praleis po atviru dangumi Nacionaliniame Australijos draustinyje, pamatys gražiausius krioklius Islandijoje. Maršrutas baigsis Londone. Planuojama, jog pirmoji kelionė prasidės rugsėjo 1-ąją. Ekskursiją užsisakyti bus galima jau birželio 20-ąją.

Kelionės kaina prasidės nuo 5 tūkst. dolerių. Į šią sumą įskaičiuotos apgyvendinimo, maitinimo ir pervežimo išlaidos, tačiau neįskaičiuota bilietų į Londoną kaina. Kompanija iki šiol nepranešė, kiek kelionių bus galima įsigyti.

Maršrutas buvo sukurtas kaip „Airbnb“ naujos veiklos „Adventures“ dalis, kuri yra „Airbnb Experiences“ projekto, startavusio 2016 m., dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.