Susijungė Lietuvos paštas ir "Baltic Post"

Lietuvos paštas ir "Baltic Post" baigė bendrovių reorganizavimo procesą – nuo liepos pastarosios veiklą perėmė Lietuvos paštas. Abiejų įmonių klientams niekas nesikeičia – jie ir toliau galės naudotis "LP Express" kurjerių paslaugomis bei siuntų savitarnos terminalais.

 Anot A. Sungailienės, numatyti technologiniai ir procesiniai pokyčiai įmonėje leis suefektyvinti jos veiklą ir pagerinti darbo sąlygas įmonių grupės darbuotojams. <br> Lietuvos pašto nuotr.
 Anot A. Sungailienės, numatyti technologiniai ir procesiniai pokyčiai įmonėje leis suefektyvinti jos veiklą ir pagerinti darbo sąlygas įmonių grupės darbuotojams. <br> Lietuvos pašto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-07-01 15:39

"Reorganizavimo procesas buvo būtinas, norint suefektyvinti abiejų įmonių veiklą ir supaprastinti procesus bei jų valdymą, todėl, pritarus bendrovių valdyboms ir Lietuvos pašto akcininko teises įgyvendinančiai Susisiekimo ministerijai, buvo nuspręsta bendrovę "Baltic Post" prijungti prie Lietuvos pašto", – pranešime cituojama Lietuvos pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė.

Anot A. Sungailienės, numatyti technologiniai ir procesiniai pokyčiai įmonėje leis suefektyvinti jos veiklą ir pagerinti darbo sąlygas įmonių grupės darbuotojams.

Kaip skelbia Lietuvos paštas, šiemet du kartus bendrovės sąskaita keltas atlyginimas mažiausiai uždirbantiems darbuotojams, vidutinių ir mažų miestelių pėstiesiems laiškininkams jau išdalinti 206 elektriniai dviračiai, atnaujinami pašto skyriai, laiškininkai regionuose ir didžiuosiuose miestuose dirba išmaniosiomis planšetėmis, mobiliesiems laiškininkams išdalinti nuomoti tarnybiniai automobiliai, kurie iki kitų metų pirmojo ketvirčio bus pakeisti 440 visiškai naujais automobiliais.

2021 m. taip pat planuojamas įrengti pagrindinis, visiškai automatizuotas Vilniaus siuntų ir laiškų skirstymo centras, kuris pagerins pašto darbuotojų darbo sąlygas ir gerokai sutrumpins logistikos grandinę bei automatizuos daugumą procesų, tad siuntos kelias iki jos gavėjo labai pagreitės.

Įvykus bendrovių susijungimui, Lietuvos pašto prekės ženklas "LP Express", su kuriuo vystoma kurjerių ir siuntų savitarnos terminalų veikla, veiks ir toliau, o klientai bus aptarnaujami įprasta tvarka.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.