„KlasJet“ praplėtė savo orlaivių parką dar vienu aukštesnės klasės Boeing 737-500 orlaiviu

Privačius skrydžius organizuojanti bendrovė „KlasJet“, priklausanti tarptautinei aviacijos įmonių grupei „Avia Solutions Group“, savo orlaivių parką papildė nauju aukštesnės klasės Boeing 737-500 orlaiviu. Su naujuoju LY-JMS patobulinto interjero ekonominės klasės 120 vietų orlaiviu, „KlasJet“ pasieks daugiau vartotojų rinkoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 2, 2019, 3:51 PM

„Per pastaruosius metus mūsų kompanija praplėtė veiklą, sukūrėme naują verslo užsakomųjų skrydžių segmentą su specialiai tam suprojektuotais verslo klasės Boeing 737-500 orlaiviais. Naujausias mūsų parko orlaivis suteiks galimybę siūlyti paslaugas naujai klientų grupei, kurios anksčiau negalėjome pasiekti“, – teigia „KlasJet“ generalinis direktorius Justinas Bulka.

LY-JMS orlaivis bus naudojamas užsakomiesiems skrydžiams, ACMI (lėktuvo nuomos su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas oro linijų bendrovėms bei kitoms paslaugoms, kurių gali prireikti klientams.

Tai jau šeštasis „KlasJet“ orlaivių parko lėktuvas. Be jo kompanija valdo Bombardier CRJ200, Bombardier Challenger 850 ir dar tris išskirtinio įrengimo VIP ir verslo klasės Boeing 737-500 orlaivius. Sparčiai augantis orlaivių parkas ir išskirtinis įrengimas patraukė daugybės klientų dėmesį ir nuo 2013 metų yra kompanija yra viena paklausiausių Europoje ir Viduriniųjų Rytų regione.

„Mes neplanuojame sustoti. Jau visai netrukus pristatysime dar vieną Boeing 737-500 su universaliai įrengtu verslo klasės salonu, kurį pagal poreikį bus galima transformuoti iš 68 į 102 vietų lėktuvą“, – sako generalinis vadovas J. Bulka.

„KlasJet“ savo paslaugas orientuoja į ypatingas klientų grupes, pavyzdžiui sporto klubus, pramogų verslo atstovus, diplomatus ir panašiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.