Per gaisrą sandėliuose sunaikinta daugiau nei 7 mln. litrų viskio: skaičiuoja nuostolius

Kentukio valstijoje įsiplieskus gaisrui viskį „Jim Beam“ gaminančios bendrovės sandėliuose buvo sunaikinta daugiau kaip 7 mln. litrų alkoholinių gėrimų, trečiadienį pranešė naujienų agentūra „Bloomberg“.

 Oficialių duomenų apie bendrovės patirtą žalą kol kas nebuvo paskelbta, bet „Bloomberg“ nurodė, kad ji tikriausiai bus įvertinta keliais šimtais milijonų dolerių.<br> ZumaPress/Scanpix nuotr.
 Oficialių duomenų apie bendrovės patirtą žalą kol kas nebuvo paskelbta, bet „Bloomberg“ nurodė, kad ji tikriausiai bus įvertinta keliais šimtais milijonų dolerių.<br> ZumaPress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 3, 2019, 7:41 PM

Oficialių duomenų apie bendrovės patirtą žalą kol kas nebuvo paskelbta, bet „Bloomberg“ nurodė, kad ji tikriausiai bus įvertinta keliais šimtais milijonų dolerių.

Bendrovės atstovas sakė, kad ugnis sunaikino „gana mažo išlaikymo viskio“ partiją.

Gaisras du bendrovės sandėlius apėmė naktį iš antradienio į trečiadienį. Ugniagesiai užgesino vieną iš jų, o kitame liepsnas ketinama galutinai nuslopinti dar po kelių valandų.

Incidento priežastis kol kas nenustatyta, bet naujienų agentūros AP pranešime sakoma, kad ugnis galėjo įsiplieksti nuo žaibo smūgio.

Nuo 1795 metų gyvuojantis „Jim Beam“ prekinis ženklas priklauso bendrovei „Beam Global Spirits & Wine“, grupės „Fortune Brands“ antrinei įmonei.

Bendrovė gamina „Jim Beam“ burboną, viskį ir kitus alkoholinius gėrimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.