Nuolaidų medžiotojams – žaidimas, kuriame laimi visi

Turbūt nerasime žmogaus, kuriam vaikystėje neteko lankytis Pensylvania ar Reading traukinių stotyje, žmogaus, kuris nežinotų, ką reiškia žaidimo lentoje pažymėtas šanso klaustukas ar, apėjęs žaidimo ratą, nesidžiaugtų netikėtu praturtėjimu – greičiausiai, daugeliui dabartinio jaunimo atstovų šis žaidimas buvo pirmoji pažintis su finansų pasauliu.

Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-07-10 14:55

„Iš tiesų, galima sakyti, kad grįžau į vaikystę, kai stalo žaidimus žaisdavome su tėvais. Žinoma, šiuo atveju saldžiausias buvo ne pergalės prieš kitą jausmas, bet adrenalinas, kai reikėjo apsispręsti ar pasiimti jau laimėtą dovaną ar bandyti kauliuką mesti vėl ir tikėtis vertingesnio prizo. Manau, kad priėmiau teisingą sprendimą“, – pasakoja prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ žaidimą „MEGAdovanopolis“ išbandęs 31-erių metų Mantas. Jis šiame žaidime laimėjo išmanųjį laikrodį „Apple Watch Series 4“.

Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ prasidėjus didžiajam vasaros išpardavimui, kurio metu nuolaidos parduotuvėse siekia net iki 50 proc., kiekvienas pirkėjas gali ne tik įsigyti vertingų pirkinių pigiau, bet ir dalyvauti nuotaikingame žaidime „MEGAdovanopolis“, kuriame nėra pralaimėtojų. Jo dalyviu gali tapti kiekvienas pirkėjas, įsigijęs prekių už 75 eurus ar didesnę sumą (galima sumuoti net tris pirkimo kvitus).

„Vidurvasaryje nuolaidos sezoninėms prekėms taikomos bene visuose prekybos centruose. Mūsų tikslas – apsipirkimą paversti išskirtine ir įdomia patirtimi. O kas gali būti smagiau, kai atvykus į prekybos centrą pavyksta ne tik sumedžioti geriausią nuolaidų laimikį, bet pirkiniai tampa ir „investicija“, t.y. pirkimo kvitus galima išmainyti į smagią pramogą ir vertingas dovanas“, – sako Ieva Goštautaitė-Gedutė, PLC „Mega“ valdančios UAB „Baltic RED“ rinkodaros direktorė.

Žaidimo taisykles paprastos: atsistoję ant gigantiškos, beveik 150 kvadratinių metrų žaidimų lentos pirkėjai turi galimybę tapti interaktyvaus žaidimo dalimi – „žaidimo figūrėlėmis“. Kiekvienas žaidimo dalyvis įgyja teisę ridenti didžiulį žaidimo kauliuką tris kartus.

„MEGAdovanopolyje“ žaidėjai entuziastingai išbando savo sėkmę ir priima sprendimus, nes po pirmojo kauliuko ridenimo žaidėjai turi įvertinti ant kurio žaidimo laukelio pateko ir nuspręsti ar renkasi žaidimo laukelio prizą ar jo atsisako ir ridena žaidimo kauliuką antrą kartą. Sprendimas turi būti priimtas ridenant žaidimo kauliuką ir antrąjį kartą, tačiau po trečiojo ridenimo žaidėjai pasirinkimo galimybių nebeturi ir laimi to žaidimo laukelio prizą, ant kurio atsistojama po paskutinės ridenimo galimybės.

„Žaidime „MEGAdovanopolis“ laimi visi, nes tai žaidimas be pralaimėjimų, tačiau nuspręsti, ar pasiimti tai, ką jau laimėjai, ar bandyti dar kartą, dalyviams „kainuos“ tikrai nemažai adrenalino, nes dovanos patrauklios ir vertingos“, – teigia I. Goštautaitė-Gedutė.

Žaidimo metu planuojama išdalinti net 6000 dovanų. Vertingiausius prizus galima laimėti atsistojus ant žaidimo laukelių su skrynios simboliu. Tokių žaidimo lentoje net du, tačiau, norint laimėti laukelio dovanas, reikia atspėti skrynios užrakto kodą. Nesėkmės atveju neteks nusivilti, nes visų dalyvių laukia paguodos prizai.

„Bandyti tikrai verta, nes atspėjus skrynios kodą, galima laimėti „Apple“ išmaniuosius laikrodžius, elektrinius paspirtukus, „Kamado Bono“ kepsnines, momentinius fotoaparatus, JBL belaides kolonėles bei daugybę kitų prizų“, – atskleidžia I. Goštautaitė-Gedutė.

Žaidimo dalyviai taip pat galės laimėti kvietimus į kino centrą „Cinamon“, vaikų edukacinį pramogų centrą „Curiocity“ ir kontaktinį zoologijos sodą „Zoopark“, dovanų kuponus į sporto ir sveikatingumo centrą „VS-Fitness“ bei „Harmony Park“ poilsio kompleksą, specialius rėmėjų, tokių kaip „L‘Occitane“, „Cascada“, „Case4You“, „Fielmann“ bei kitų, prizus.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ vasaros žaidimas „MEGAdovanopolis“ vyksta iki liepos 28 d. Daugiau informacijos galite rasti mega.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.