„KlasJet“ stiprina savo pozicijas Europos verslo aviacijos rinkoje

Lietuviško kapitalo Europos privačių ir verslo užsakomųjų skrydžių bendrovė „KlasJet“, priklausanti „Avia Solutions Group“ įmonių grupei, papildė savo orlaivių parką dar dviem išskirtinio dizaino „Boeing 737VIP“ lėktuvais, taip stiprindama savo pozicijas ir tapdama vienu iš pajėgiausių privačių užsakomųjų skrydžių operatorių Europoje.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 24, 2019, 10:33 AM, atnaujinta Jul 24, 2019, 10:44 AM

Po šio papildymo, „KlasJet“ diversifikuotą parką sudaro septyni lėktuvai, galintys patenkinti įvairių verslo klientų poreikius: nuo mažų VIP delegacijų iki krepšinio ar futbolo komandų, suteikiant jiems pritaikytas aukščiausio lygio paslaugas.

„Įsigiję šiuos naujus lėktuvus, mes siekiame pritraukti daugiau klientų iš skirtingų rinkų. Naujieji orlaiviai pradeda skraidyti esant itin didelei paklausai – mes jau turime daug užklausų ir net keletą suplanuotų skrydžių jais“, – pabrėžia „KlasJet“ generalinis direktorius Justinas Bulka.

Vienas iš naujųjų lėktuvų – LY-FLT išsiskiria universalumu. Jo išskirtinio dizaino verslo klasės salonas gali būti transformuojamas iš 68 į 104 vietų. Antrasis – LY-BGS yra ekonominės klasės 148 vietų lėktuvas, kuris, po intensyvaus vasaros sezono, bus perdarytas į 68 vietų verslo klasės orlaivį.

„Į savo parką pastaruoju metu įtraukėme lėktuvus su rafinuotos ekonominės klasės salonais, nes matome išaugusią paklausą užsakomųjų, ACMI (lėktuvų nuomos su įgula, technine priežiūra ir draudimu) bei kituose specifiniuose segmentuose. Rudenį šių orlaivių salonai bus modifikuoti į verslo klasės“, – teigia J. Bulka.

Pasak jo, „KlasJet“ išsiskiria rinkoje savo gebėjimu pasiūlyti skirtingų konfigūracijų, įvairių klientų poreikius atitinkančius orlaivius. Šiam konkurenciniam pranašumui didelę įtaką turi bendradarbiavimas su kitomis „Avia Solutions Group“ įmonėmis – lėktuvų aptarnavimo, remonto ir modifikavimo bendrovėmis „FL Technics“, „Jet Maintenance Solutions“, taip pat su specializuotų orlaivių lizingo sprendimų tiekėja „AviaAM Leasing“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.