IKI komunikacijos vadovė Berta Čaikauskaitė palieka įmonę

Berta Čaikauskaitė, pastaruosius keturis metus ėjusi prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovės pareigas ir buvusi pagrindiniu bendrovės atstovu viešumoje, palieka įmonę.

  Berta Čaikauskaitė, pastaruosius keturis metus ėjusi prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovės pareigas ir buvusi pagrindiniu bendrovės atstovu viešumoje, palieka įmonę. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
  Berta Čaikauskaitė, pastaruosius keturis metus ėjusi prekybos tinklo IKI komunikacijos vadovės pareigas ir buvusi pagrindiniu bendrovės atstovu viešumoje, palieka įmonę. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2019, 3:42 PM

Nuo rugpjūčio 28 d. prekybos tinklą IKI paliekančios B. Čaikauskaitės teigimu, pagrindinė priežastis, paskatinusi priimti tokį sprendimą, – noras susitelkti į asmeninius tikslus.

„Per 26-erius veiklos metus IKI tapo viena iš rinkos lyderių, todėl didžiuojuosi galėjusi būti jos dalimi ir kartu išgyventi ne vieną įmonei svarbų etapą, įgyvendinti daug įdomių ir visos šalies mastu prasmingų projektų. Nors mažmeninės prekybos rinkos komunikacija yra ypač dinamiška ir šiame darbe nėra monotonijos, ankščiau ar vėliau ateina laikas imtis pokyčių ir susitelkti į asmeninius tikslus. Džiaugiuosi matydama, kokia IKI yra šiandien, nes žinau, kad už viso to stovi tvirta ir vieninga savo srities profesionalų komanda, o šiuos metus, praleistus antrame pagal dydį Lietuvoje prekybos tinkle, vertinu kaip labai reikšmingą profesinę ir asmeninę patirtį“, – sako B. Čaikauskaitė.

Tolesnių karjeros planų kol kas ji neatskleidžia.  

„Esame dėkingi B. Čaikauskaitei už ilgametį darbą ir svarbų indėlį į bendrovės komunikaciją bei įvaizdžio formavimą viešumoje. Jos kompetencijos ir asmeninės savybės padėjo ne vienu komandai svarbiu momentu. Bendrovės vardu linkime jai kuo didžiausios profesinės sėkmės“, – teigia prekybos tinklą IKI valdančios bendrovės „Palink“ generalinis direktorius Gerardas Rogas.

Nuo rugpjūčio 29 d. įmonę viešumoje atstovaus IKI komercijos ir rinkodaros direktorė Nijolė Kvietkauskaitė. Kas užims IKI komunikacijos vadovo pareigas, paaiškės artimiausiu  metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?