IKEA paskelbė atidarymo Estijoje datą

Švedijos baldų gamintoja IKEA elektroninę parduotuvę bei prekių užsakymo ir atsiėmimo vietą Estijoje atidarys rugpjūčio 29 d. Estija yra viena pirmųjų šalių pasaulyje, kurioje IKEA savo veiklą pradės skaitmeniniu būdu – elektroninės parduotuvės atidarymu. Tą pačią dieną duris Taline atvers ir fizinė IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta.

 Estija yra viena pirmųjų šalių pasaulyje, kurioje IKEA savo veiklą pradės skaitmeniniu būdu – elektroninės parduotuvės atidarymu. Tą pačią dieną duris Taline atvers ir fizinė IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta.<br> Bendrovės nuotr.
 Estija yra viena pirmųjų šalių pasaulyje, kurioje IKEA savo veiklą pradės skaitmeniniu būdu – elektroninės parduotuvės atidarymu. Tą pačią dieną duris Taline atvers ir fizinė IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta.<br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2019, 12:12 PM

Bendrovė Estijos klientams pasiūlys 8000 prekių už patrauklią kainą asortimentą, 200 prekių bus galima įsigyti iš karto, visas kitas asortimentas bus užsakomas pristatymui į namus arba atsiėmimui prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje. 

„Šiandien pradedame skaičiuoti valandas, likusias iki akimirkos, kuomet galėsime sutikti Estijos vartotojus. IKEA vizija yra kurti gražesnį kasdienį gyvenimą daugeliui žmonių. Šios vizijos Estijoje sieksime derindami skaitmeninį veiklos būdą su fizine prekių užsakymo ir atsiėmimo lokacija“, – sako IKEA prekių užsakymo ir atsiėmimo vietos Estijoje vadovas Aleksejs Mihailovs. Pasak jo, e. parduotuvė užtikrins, kad IKEA sprendimai namams bus prieinami daugeliui šalies gyventojų. Tuo tarpu fizinėje vietoje klientai turės galimybę pamatyti ir išbandyti apie 3 tūkst. namams skirtų prekių, iš kurių 200 bus galima įsigyti iškart. 

A. Mihailovs pabrėžia, kad sprendimas – pirmiausiai į rinką žengti skaitmeninėje erdvėje kartu su fizine prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta – unikalus bei priimtas atsižvelgiant į skaitmeninę pažangą šalyje. 

„Atidarius IKEA parduotuvę Rygoje, Latvijoje, matėme svarius klientų iš Estijos srautus, todėl mūsų tikslas yra pasiūlyti IKEA ir jos gero dizaino, funkcionalius baldus už prieinamą kainą arčiau Estijos gyventojų namų. E. parduotuvė ir prekių užsakymo bei atsiėmimo vieta suteiks galimybę užsisakyti ir prekes atsiimti šalies gyventojams patogiausiu būdu. Prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje lankytojai taip pat galės pasisemti namų įrengimo idėjų – čia įrengti ekspoziciniai kambariai, su darbuotojų pagalba planuoti baldų sistemas bei jas iškart užsisakyti“, – sako IKEA atstovas.

Pirkėjai Estijoje internetu galės rinktis iš maždaug 8 tūkst. namų interjero prekių, kurios bus pristatomos į namus arba, pasirinkus savarankišką atsiėmimą, galės būti pasiimtos nemokamai prekių užsakymo ir atsiėmimo vietoje.
Prekių užsakymo ir atsiėmimo vieta užims apie 6 tūkst. kv. m, iš kurių 1,5 tūkst. kv. m bus skirti ekspozicijų kambariams bei baldų planavimo paslaugoms ir konsultacijoms teikti. Likusi erdvė skirta logistikos ir e. prekybos reikmėms. Čia taip pat bus tiekiamos tokios paslaugos, kaip užsakytų baldų matavimas, surinkimas ir montavimas, nuo pirmos veiklos dienos bus tiekiamos paslaugos ir verslo įmonėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.