„Iki“ parduotuvių tinklą valdančioje bendrovėje – vadovų pokyčiai

Prekybos tinklą „Iki“ valdančios bendrovės „Palink“ generalinis direktorius Gerardas Rogas palieka pareigas. Po 5 metų sėkmingo vadovavimo antram pagal dydį prekybos tinklui Lietuvoje jis nusprendė išeiti į pensiją. Nuo rugsėjo 1 d. „Palink“ vadovu paskirtas Werneris Maximilianas Neubaueris. Dabartinio vadovo atsakomybes perims bendrovės valdybos nariai bei prekybos tinklo valdymo direktorė.

N.Kvietkauskaitė koordinuos IKI valdybos darbą ir atstovaus įmonę viešumoje.
N.Kvietkauskaitė koordinuos IKI valdybos darbą ir atstovaus įmonę viešumoje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2019, 2:27 PM, atnaujinta Aug 26, 2019, 2:28 PM

„Esame dėkingi Gerardui Rogui už ilgametį darbą, nes kartu praleistas laikas ir vadovavimo sėkmė buvo ir bus vertinga patirtis, vedusi pirmyn visą įmonę. Gerardas padarė reikšmingą indėlį į tai, kokia IKI yra šiandien – rinkos lyderė, drąsiai priimanti naujoves ir subūrusi tvirtą savo srities profesionalų komandą, pasižyminčią stipria vidine kultūra ir komandine dvasia.

Neabejojame, kad tai bus svarbus pamatas tolimesniam įmonės augimui ir pozicijų stiprinimui, leis judėti pirmyn ir tęsti pradėtus darbus su dar didesne jėga“, – sakė IKI valdybos narė, komercijos ir marketingo direktorė Nijolė Kvietkauskaitė.

Dabartinis įmonės vadovas G. Rogas savo pareigas tęs iki rugpjūčio 31 d. Jam pasitraukus iš pareigų, už įmonės valdymą bus atsakingi komercijos ir marketingo direktorė Nijolė Kvietkauskaitė ir finansų direktorius Saulius Stalnionis, priklausantys IKI valdybai, bei prekybos tinklo valdymo direktorė Lina Muižienė. N. Kvietkauskaitė taip pat koordinuos IKI valdybos darbą ir atstovaus įmonę viešumoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?